Könyvjelzők

Total War: Warhammer 3

Alternatív nevek:

A Total War Warhammer 3 az egyik legjobb stratégiai játék, amelyet PC-n játszhatsz. A játékosok élvezni fogják a gyönyörű felső szintű grafikát. Professzionálisan előadott szinkronszínészet és zene, amely lehetővé teszi, hogy elmerüljön a Warhammer világának atmoszférájában.

A legtöbb jó játékhoz hasonlóan ennek is nagyon érdekes cselekménye van.

A Káosz Birodalmának portálja megnyílik egy váratlan esemény eredményeként. Ez egy hihetetlenül veszélyes hely, ahol vérszomjas szörnyek hordái laknak.

Közülük:

  • Nurgle
  • Slaanesh
  • Tzeentch
  • Khorne

E erők mindegyike egy ellenséges hadsereg, amelynek célja a világ rabszolgasorba vonása, kétségbeesés és reménytelenség ültetése mindenhol. Hogy néznek ki ezen erők képviselői, a Total War Warhammer 3 játék során megtudhatja. Valószínűleg nem váltanak ki benned együttérzést, ezek vérszomjas és aljas lények.

A gonosz szellemek hordáival szemben áll a Nagy Cathay birodalma és a kislevek rettenthetetlen serege.

Lehetőséged lesz kiválasztani egyet a tíz legendás lord közül, és ez eldöntheti a világ sorsát. Merítsd el a káoszban és a sötétségben, ha kiválasztod a sötétség egyik urát, vagy légy egyetemes megmentő a káosz hordáinak elpusztításával.

Amikor újra végigjátszod a játékot mindkét oldalon, megtanulod mind a tíz történetet, és lehetőséget kapsz a végső történet megírására.

Így egy játék helyett tíz legenda áll előtted különböző cselekményekkel.

Először is fedezze fel a körülötte lévő világot erőforrások után kutatva. Ez az egyetlen módja annak, hogy legyőzhetetlen hadsereget hozzanak létre. De légy óvatos, túl erős ellenségekkel találkozhatsz. A parancsnokod képzettségi szintjének növelése új tehetségeket szabadít fel, amelyeket magad választhatsz ki a képességfán. Ha sikerül kiválasztani a megfelelő készségeket, ez mindent megváltoztathat, és könnyebbé teheti az ellenségek legyőzését.

Csak rajtad múlik, hogyan fog kinézni a karaktered, és milyen lesz az ellenséged a cselekmény fejlődése következtében. A döntéseid mindenre hatással vannak. Minden játékosnak különböző karakterei lesznek.

A harcrendszer összetett, de nagyon jól átgondolt. Lehetőséget kapsz arra, hogy egyéni parancsot adj minden egyes harcosnak a csatatéren. Amikor a csata elkezdődik, minden pontosan a terved szerint alakul, ha az ellenség nem ragadja meg a kezdeményezést. Próbáld meg figyelembe venni az ellenség lehetséges akcióit, és még kisebb erőkkel is tudj nyerni.

Játssz az összes vagy néhány kampányban, és amikor úgy érzed, minden csínját-bínját elsajátítottad, szállj szembe valódi ellenfelekkel online.

Hívd meg barátaidat, hogy csatlakozzanak a játékhoz, és derítsd ki, ki a legjobb stratéga. Vagy küzdj meg egy ismeretlen játékossal egy az egyben.

Nem kell harcolnia, a kooperatív módnak köszönhetően a játékot más játékosokkal együtt játszhatod. Az ellenség erői ebben az esetben automatikusan megnőnek, így nem fog unatkozni.

A Total War Warhammer 3 ingyenes letöltése PC-re sajnos nem fog működni. A játékot megvásárolhatod a Steam platformon vagy a fejlesztő weboldalán.

Kezdje el a játékot most, a játék megérdemli a figyelmet, mert a maga műfajában az egyik legjobb!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more