Könyvjelzők

Összes Influence

Alternatív nevek:

Játék Áttekintés Total Influence

Total Influence Online - egy multiplayer játék a stílus Postapokaliptika nincs havi díj.

Rendszerkövetelmények a játék a következő:

Operációs rendszer: Windows XP, Vista, 7

Processzor órajel 1,4 GHz

RAM: 512 MB RAM

Videó: hardveres 3D gyorsító, 128 MB VRAM

Kompatibilis hangkártya DirectX 9. 0

DirectX 9. 0C

Billentyűzet és egér

Internet

Ha van egy számítógép Vista, győződjön meg róla, hogy jött létre a kompatibilitást a Windows XP.

Vegyél részt a játékban teljes hatása elsősorban egy ugrás szükség kliens - olyan program, amely optimalizálja az internetes forgalmat egyszerűbb feltöltéséhez grafika. Miután letöltötte, akkor a kliens automatikusan frissül, amennyiben szükséges. A frissítések, megy a Total Influence Online regisztráció, akkor kap új funkciókat, elemeket, is elérhető lesz az új hulladéklerakók. Összes Influence regisztrációs maga nagyon egyszerű - meg kell, hogy adja meg a kívánt felhasználónevet (az a név, amit majd beiratkozott a játékban), a jelszót és az e-mail fiókját.

Utána Összesen Influence Online játék kéri, hogy válasszon egyet a két szerver, amelyen a játék - Nevada és Arizona. A különbség a szerverek, hogy Nevada nyitva volt később, és kevesebb koncentrációja tapasztalt játékosok, hogy hamarosan kitör a kezdő csillag csaták. Azonban, ha úgy érzi, képzett ahhoz, hogy harcba tapasztalt harcosok, elkezdenek játszani a játékot teljes Influence Online szerver Arizona.

Az egyik fiókot, akkor létrehozhat akár öt különböző játékos. A rendszer kérni fogja, hogy válasszon egy becenevet - a nevet a karakter neme és megjelenése a harcos. A játék akkor kezdődik, mint egy csapat két véletlen zsoldos. Elkezdesz azon a helyen (a helyszínen), Eger, de a globális térképet, látni fogod, több helyen. Minden hely a város a megye, és egy egyedülálló funkció a hadviselés, a táj, a maga korlátai, hogy elemeket. Tartózkodási hely:

- Forest,

- A különböző típusú városi fejlesztések,

- Ahol a képzés zsoldosok

- Egy speciális börtön hely azok számára, akik megsértik a játékszabályokat,

- Alapjai és ellenőrző pontokat, hogy elfog a klán.

- Speciális helyszínek formájában gödrök, ahol a játékos kivonat értékes ásványi anyagokat.

Total Influence Online Játék háromféle karakter:

- Három kutya

- Emberek

- Bányászok.

Mindhárom saját típusú fegyverek és páncélok, valamint a harcrendszer.

Fegyverek a játékban vannak olyan fajok, mint például a

- Automatic

- Távolsági,

- Dobás,

- Heavy

- Egyszerű

- Közelharci

- Miner.

A játék online játék teljes hatása a harci mód, meg kell adni a különleges aréna, ahol háromféle harcok:

- A túlélés,

- Faltól falig,

- Csapat csatát.

Minden csata megvannak a maga sajátosságai és a taktika az ő győzelme is. Kiegyenlítésére az esélye a játékosok, mind a csaták öt szintű tartományok bevonásával, hasonló szintű a fejlődés. Csak ha játszani Total hatása, akkor a hat készség, amely megfelel a hatféle fegyver. Eredetileg képesség 35%-kal, de ha használja a fegyvert, ez a képesség növekszik növeli a károkat. Összes Influence Online játék használ antinakrut rendszer és a készségfejlesztés minden egyes szakaszban megvannak a maga korlátai. Skills javítható speciális implantátumok - az umelku, egészség, páncél, kapacitás, a termelés. Ezen kívül vannak speciális képességek juttatások (bónusz bizonyos készségek), aki tanult a díjat

- A túlélés

- Heavy

- Cybernetics

- Masters különböző csatatéren.

A kutyák és a bányászok is megvannak az előnyei, mint például a kutya - a képesség, hogy nyitott ajtók.

Története a világ játék elején egy szigorúan titkos katonai kísérletet végzett az Egyesült Államokban 1941-ben. Ennek eredményeként ez a kísérlet volt, a folyosón egy ismeretlen föld, vagy egy bolygó, vagy egy párhuzamos univerzumban, vagy egy távoli sarkában a földön. Ezen a területen mutatta sverhneobhodimy földet a XXI század kristály és számos zsoldosok ment kivonat is - vagy elvenni másoktól. Annak érdekében, hogy ne csak túlélje ezt, és sikerül ebben a világban nem rendelkezik a szokásos szabályok a civilizáció, képesnek kell lennie arra, hogy harcolni is, és válasszon egy csapatot ízlés szerint.

Total befolyását annak érdekében, hogy játsszon, bebizonyította kiváló parancsnok, és a harcos nem ismer félelmet!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more