Könyvjelzők

Városképzõ

Alternatív nevek:

Townscaper egy nagyon egyedi városépítő. A grafika itt aranyos, rajzfilm stílusú. A hangsáv szokatlan, nyugtató hatású.

A játékban nincs végső cél. Az Ön feladata egy gyönyörű város felépítése. Ez a folyamat nem olyan egyszerű, mint amilyennek látszik.

A játékban kiválasztod a töredékek színét, majd a bal egérgombbal hozzáadod, a jobb egérgombbal pedig eltávolítod. Ugyanakkor a mesterséges intelligencia felépíti a területet utánad.

A Townscapert játszani nem nehéz, de próba és hiba útján meg kell találnod néhány mintát, hogyan hozhatsz létre egy vagy másik elemet.

Ugyanakkor senki sem siet sehova. Fokozatosan építi fel a teret, ahogy tetszik.

A játék megváltoztatja a napszakot. Az Ön alkotása a világítástól függően eltérően néz ki.

A város lakott. Éjszaka fények gyulladnak ki az épületek ablakaiban. Sirályrajok repkednek a töltéseken. A galambok parkokban és kertekben élnek.

Sok építészeti forma van a játékban. Ha rájössz, hogy mi az, akkor szinte korlátlan lehetőségeket kapsz. A városok, amelyeket építesz, bármely történelmi korszakhoz tartozhatnak. Ezek lehetnek ősi települések szűk utcákkal vagy modern nagyvárosok magas felhőkarcolókkal.

Az

Game a következőt fogja adni:

  • Jó hangulat
  • Segíts felfedezni a tervező tehetségét
  • Képesség olyan város létrehozására, amelyet a többi játékos csodálni fog

és még több.

A játék folyamata megnyugtat, és lehetővé teszi, hogy elmenekülj a napi munkahelyi nyüzsgés elől. Nem szükséges folyamatosan építkezéssel foglalkozni. Megnézheti alkotásait, és élvezheti a hullámok hangját, és nézheti a madarak repülését.

Semmi sem szab határt, kombinálja a stílusokat, ahogy tetszik, a képzeletétől vezérelve. A játékban található mesterséges intelligencia egy gyönyörű mesebeli várossá varázsolja az egészet. Csak a fejlesztők tudják, hány építési lehetőség van ebben a játékban. Közülük a legösszetettebbek hatalmas számú elemből állnak, amelyeket bizonyos módon kell elhelyezni, és akkor az eredmény a legváratlanabb lehet.

Az alkotásait bármikor megmutathatja más játékosoknak. Nem lehet két egyforma város a játékban különböző emberek számára. Mindenkinek meglesz a maga egyénisége.

Ha nem akar sok órát tölteni azzal, hogy kitalálja, hogyan szerezzen be bizonyos épületeket és építészeti elemeket. Sok kész megoldást talál a neten, és megtanulja az alapokat ezekkel az utasításokkal. Ez segít gyorsan megérteni, hogy mi és hogyan működik a játékvilágban, és ezen ismeretek alapján sok új dolgot fedezhet fel a jövőben.

Mindenesetre, ha játszol, sok pozitív érzelmet fogsz szerezni, ami azt jelenti, hogy az idő nem lesz hiábavaló. Még ha az első alkalommal nem is sikerül mindent úgy létrehozni, ahogyan eltervezte, elégedett lesz a játékban eltöltött kellemes idővel.

Townscaper letöltése ingyen PC-re, sajnos nem fog működni. A játék megvásárolható a Steam piactéren vagy a fejlesztők hivatalos honlapján, a játék ára szimbolikus.

Ha eleged van a lövöldözésekből, a stratégiai csatákból, csak szeretnél egy kis szünetet tartani mindentől és kikapcsolódni, kezdj el játszani, erre a játékra pontosan szükséged van!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more