Könyvjelzők

Township - Town and Farm

Alternatív nevek: község

Township - Város és Farm játék álmai.

A mobil játékok fejlesztője, a Playrix Games, megközelítette eredeti projektjének létrehozását. Township - A város és a gazdaság a címben azt mondja, hogy ez nem egy klasszikus példa a gazdaság, hanem a szimbiózis. Nem csak a gazdaság megépítésére és fejlesztésére van szükség, hanem annak használatára, hogy egy városot megteremtsenek minden tulajdonságával. A stratégia és a szimulátor keverékét megelőzően, és az a tény, hogy a Township - City és Farm letöltés már eldöntötte a több tízezer játékost, megérdemli a figyelmet. Ezenkívül ingyenesen elérhető, de ha bizonyos folyamatokat fel akar gyorsítani, akkor valódi pénzért fizetnek.

A játék folyamatának főbb jellemzői.

  A játékosok számára is lehetõség nyílik a Township - City és Farm letöltésére a számítógépre, és nem szabad részt venni vele akkor is, ha ki van a házból.

 • Épületek építése
 • Elérje ki a területet
 • Épületek javítása
 • Kapcsolódj be más játékosokkal és teljesítse megrendeléseit
 • Fedezze fel az aknákat és találjon ritka ártalmakat
 • Nyissa ki az új földeket
 • Colorod a városod dekoratív elemekkel és műemlékekkel

Hogyan gyorsan haladhat.

Any játék saját tulajdonságokkal rendelkezik, és először még a kiképzés után is nehéz kitalálni, hogyan lehet a legjobban elindulni. De arról van szó, hogy milyen sikeres lesz a kezdet, a további fejlődés függ. Nem kivétel, és a játék Township - City and Farm, ahol egyértelműen kapcsolat van a falu és a metropolisz között. Először is érdemes megérteni, hogy a játékban, mint az életben, a város boldogsága függ a gazdaságok sikerétől. Ezért kezdetben több figyelmet kell fordítani a város fejlődésére. Tenyészteni a mezőket, betakarítani a terményeket, építeni gyárakat az áruk nyersanyagainak feldolgozásához, állattenyészteni és összegyűjteni azt, amit megosztanak egy személyrel (tej, tojás, gyapjú, d.).

Ne feledkezzünk meg arról, hogy olyan raktárt építünk, ahol a termékeket küldjük. De nem gumi, és hamarosan hiányzik a hely. A bővítés erőforrásokat igényel, de még mindig meg kell szerezni őket. Addig is végezzen ellenőrzést, és nézze meg, hogy milyen áruk túl sokak, és küldje el a piacon. Amellett, hogy felszabadítja a platformot a szükségesnél több dolgon a tárolóban, akkor a többlet eladásából profitál. Egy másik bölcsesség, amelyet a kezdőknek előbb vagy utóbb meg kell hallgatni, még mindig ki kell terjesztenie a várost, hogy befogadja az összes épületet. Minél messzebb vagytok Township - City and Farm játék, annál drágább lesz az új terület. Annak érdekében, hogy ne töltsön több pénzt, gondoskodjon a további területről előre, amíg a földnek nincs ideje ingadozni.

helyi pénznemben.

A játék fő része a hazai valuta. Vannak pénzérmék és dollárok. Az érméket könnyű megszerelni, és számukra mindenféle épületet, állatot, palántákat, telkeket és így tovább vásárolnak. A bankok drágábbak, és sokkal nehezebb keresni, de segít gyorsabban rendezni az eseményeket. Például egy épület építése legalább egy óráig tart, de ha kifizeti a dollárt, azonnal készen áll.

Township kínál ilyen keresési módokat:

 • Elnap a játékot meglátogatod, akkor kötelező pénzügyi elszámolásra kerülsz.
 • Videó hirdetés.
 • A változások ballonokat hoznak.
 • Ezek a ládák bányában vagy más helyeken találhatók.
 • A többi játékosnak nyújtott segítség pénzügyi szempontból is jutalmazott.
 • Lásd baráti városok, és ez is nyereséget eredményez.
 • A Google Playen való eléréshez (Internetkapcsolat szükséges).
 • Az aknákban talált tárgyak helyi múzeumban tárolhatók, és ennek megfelelő díjat kaphatnak.
 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more