Könyvjelzők

Trainz 2012. A Vasúti

Alternatív nevek: Trainz 2012. A Vasúti

Rendszerkövetelmények:

Processzor: Pentium D 3. 4 GHz

RAM: 1 GB

Videó: 128 MB

Lemezterület: 16 GB

Trainz 2012. A vasút - teljes szimulációt vonatirányító minden fajtájának és a színek, kezdve a gőzmozdonyok és befejezve a modern, nagy sebességű vonatok. Egységes, és még egy kis nyugtató nyugtató hangja kerekek, villogó kint tájak és a vonal vasúti síneket, nyúlik a horizonton, ez az, amit a vonattal Trainz Simulator 2012. De mindez romantikus az út van egy hátránya. Kik vannak a fiúk, és még néhány lány egy hatalmas vas-vonatok, nem akarja, hogy az ő fülkében, és megy a hosszú útra. Vonat olaj szaga, szembeszél, mind ez a játék Trainz Simulator 2012 képes végrehajtani. Ugyanakkor minden más örömök és menedzsment funkciók hosszú vonatok, az utasok vagy a tehervonatok Trainz 2012

Végrehajtva magas szinten.

Vonat indul

A Trainz Simulator 2012 mindent nem korlátozódik csak fut a vonat, akkor azzal a nyilak, a közúti csomópontok és más szokásos attribútumok, az élet a vasút. Most megtudhatod, hogyan lehet gyorsan és könnyen érthető a hatalmas mennyiségű öltés vasút észre azt jelenti, hogy mindenféle közlekedési jelzőtáblák, tanulni mindenféle szemafor jeleket. A Trainz 2012 lehet kezelni nem egy, hanem több vonat, és akkor kapsz, mint a vezető egyik vegyületek vagy ellenőrzése minden antenna. Trainz Simulator 2012 játék elviszi folyamatosan igazítani a helyzet átmeneti, hiszen a pontosság a vonat az egyik legfontosabb tulajdonságait. Feladatok mindig függ az idő, amikor szüksége lesz egy bizonyos idő, hogy szállít utasokat vagy árut szállít, az elérési út nem veszett el a komplex összefonódása vasút. Teljes szimulációs módban, a feladat lesz még bonyolultabb, mert szükség lesz, hogy folyamatosan figyelemmel kíséri a sebesség, a terheléstől függően van könyv, különben katasztrófa elkerülhető. És ha megunta a modern vonatokat Trainz 2012. A vasút a lehetőséget, hogy üljön a klasszikus gőzmozdony és töltse meg a történelmi útvonalakon.

Szerkesztő

A legfontosabb újítás az utolsó része a Train Simulator volt a fejlett szerkesztő, ahol képes lesz arra, hogy saját világot. Itt, hová forduljon, kivéve szóló mellett kilométer módon lehet finomítani tájak, faültetéssel, összeszereléshez házakat és változó táj saját. Ez a színes és szinte végtelen képességeit tervező, széles választékát vonatok és autók, és akkor képes lesz arra, hogy összegyűjti az összetétel az álmaikat, és küldje el a létrehozott ugyanúgy. Az egész játék galéria több mint 400 működő egységek aktuális vasúti berendezések, kezdve a klasszikus gőz egységek és befejezve a szuper modern nagy sebességű vonatok. Minden modell rendkívüli pontossággal kerültek át digitális formában, és biztos lehet benne, hogy be kell mutatni, hogy pontosan az autó vagy a vonat, mert létezik vagy létezett, beleértve még a legapróbb részletekre is.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more