Könyvjelzők

Transformers War for Cybertron

Alternatív nevek: Transformers War for Cybertron

Game Transformers War for Cybertron - izgalmas third-person shooter, amely mozog egy fantasy világban, fejlődött a népszerű animációs sorozat az azonos nevet. Mielőtt design egyedi stílust a legnagyobb Transformers univerzumban. Telepítette a játékot az Unreal Engine 3. És annak ellenére, hogy ő egy kicsit én grafikusan virtuális világ úgy néz ki, elég tisztességes. Intézkedések fejlesztése Transformers bolygót Cybertron. Diseptikonov vezető Megatron szívesen uralkodása legfőbb, és az ő ravasz terve már megkezdődött végrehajtása. De az Autobotok nem ad olyan könnyű, ezért Megatron úgy döntött, hogy rendkívüli intézkedéseket - használata forrása hihetetlen energiával. Korábban senki nem volt képes a "sötét energon", és nem lehet tudni, ha lesz egy ambiciózus vezetője. Indítása Transformers War for Cybertron játék, akkor lehet választani, akár kampány diseptikonov sem Autobotok. Vegyen részt közvetlenül az minden, ami történik, és akkor próbálja ki újult erővel minden olyan érzelmek, túlterheltek, ha nézése közben egy rajzfilm.

Belevetik magukat a játék letölti Transformers War for Cybertron. Ez teljesen egyszerű folyamat, és nem kell sok idő. Ön szállítják az elmúlt napokban a bolygó Cybertron és végezze el egy felejthetetlen utazásra. Széles küldetések várja Önt nem teszi lehetővé, hogy hiányzik egy kicsit. És részvétel a heves harcokban hagy maradandó benyomást! Game Transformers: War for Cybertron kínál mozog az egyik fejezetből a másikba, minden alkalommal, amikor adja meg a lehetőséget, hogy első válasszon egyet a három rendelkezésre álló egy adott fejezet Transformers. Ez lehet Optimus, Megatron, Soundwave, Bumblebee, Ratchet, Ironhide, Starscream és mások. Ezután - a végtelen harcok, mert a háború a két erős frakció, és nem tud pihenni egy pillanatra. Szükséged lesz hébe-hóba lő, harci le ellenségeit, és próbálta eltalálni ellenségek. Ehhez szüksége lesz a kínálat a karok, és azt kell mondanom, hogy az Arsenal játék nem. Transformers War for Cybertron fegyverek értékelik a bőség. Akkor hozzáférhet a hőérzékelő aknavetőt, géppuskák, sörétes, puska, pisztoly és még álló helyzetben van. És van egy különleges közelharci fegyver, ami adott, mint a bónusz az átalakító. És szeretni fogja az a tény, hogy ha a végén patron, van alternatíva. Képes átalakítani és használja az eszközöket a gépeket. Mellesleg, az animáció úgy néz ki, lenyűgöző átalakulás. A fejlesztők keményen dolgoznak, hogy biztosítsák a Transformers War for Cybertron video reális, így a folyamat az átalakulás - ez valami sima és ugyanolyan látványos. Ismerje meg az lesz, nagyon cool! By the way, hozzájárul, hogy megteremti a megfelelő hangulatot és a hang. Robbanások, ágyúzás, csikorgó vas-és emelési morál vidám zene - mindez a legalkalmasabbak erre a játék.

Ha szereted a játékokat a hasonló témák, örvendetes, hogy a fantasztikus világába Cybertron! Értékeld a játékot értékelni. Mint mondják, jobb, hogy megpróbálja, ha nem hall százszor. Gyerünk!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more