Könyvjelzők

Travelers Rest

Alternatív nevek:

A Travellers Rest egy gazdasági stratégia RPG elemekkel. Játszhatsz PC-n vagy laptopon. A grafika pixeles, ugyanakkor nagyon részletgazdag és szép, a színek telítettek. A szinkronjáték a retro játékok stílusában történik, a zene segít egyedi hangulatot teremteni a játékban.

Az egyedi grafikának köszönhetően a teljesítményigények nem nagyok, gyenge számítógépeken is kényelmesen lehet játszani.

Ebben a játékban egy zsúfolt helyen található tavernát fogsz kezelni. Ez sokkal bonyolultabb, mint első pillantásra tűnik, a látogatóknak lehetnek szokatlan kérései, de pont az ilyen megrendelésekkel lehet a legtöbbet keresni.

Mielőtt elkezdené, fejezze be a képzést, hogy gyorsan megértse a vezérlőket a fejlesztők által készített tippeknek köszönhetően. Ezt követően azonnal elkezdheti a játékot.

Sok munkát kell végezni, mielőtt a kocsmája nyereségessé válik:

  • Telephely építése és felújítása
  • Zöldségek és gyümölcsök termesztése
  • Szerezzen háziállatokat
  • Tanulj meg sört főzni és bort készíteni
  • Tűzoltó személyzet bérbeadása
  • Utazás egzotikus ételek receptjei és ritka hozzávalói után kutatva

Ez a kis lista csak a fő tevékenységeket sorolja fel, de valójában még érdekesebb feladatok várnak rád.

Eleinte a létesítmény nagyon kicsi lesz, és nem tud minden utazót elszállásolni, de lehetővé teszi, hogy csekély bevételhez jusson. Válassza ki, mire költi okosan a megkeresett pénzét. Próbáld kitalálni, hogy melyik befektetés teszi lehetővé, hogy gyorsabban növeld nyereségedet.

A Travelers Restben a napszakok és az évszakok változása megvalósult. Ráadásul itt még a hét napjai is jelen vannak. Készüljön fel arra, hogy hétvégén egy zsúfolt taverna várja, hét közben pedig csend van.

A vendégeinek felszolgált ételek elkészítéséhez időre van szükség. A termékek, amelyekből ezek az ételek készülnek, nem jelennek meg maguktól a semmiből. Például ahhoz, hogy szalonnát tálaljon az asztalra, sertést kell tenyészteni, és ugyanez a helyzet a többi étellel is.

A legnehezebb idő a háztartás intézésére a látogatók özönlése idején lesz, hiszen mindent egyszerre kell elintézni. Ezek a napok a legtöbb profitot hozó napok.

A

Playing Travellers Rest azért érdekes, mert a fejlesztők igyekeztek minél valósághűbbé tenni azokat a feladatokat, amelyekkel találkozni fogsz, és ez sikerült is nekik.

A grafika, bár az utóbbi időben nagyon divatossá vált pixel stílusban készült, szokatlannak tűnik, és segít elmerülni a középkor hangulatában.

Nem kell internet a szórakozáshoz. Nincs más dolgod, mint letölteni és telepíteni a játékot.

A

Travellers Rest ingyenes letöltése PC-re sajnos nem fog működni. A játék megvásárolható a Steam portálon vagy a fejlesztők honlapján. Az ár alacsony egy egyedi játék esetében, amely nem hasonlít a legtöbb más projekthez, az értékesítés során még alacsonyabb is lehet. Ellenőrizze, hogy vannak-e kedvezmények jelenleg.

Kezdje el a játékot most, hogy tapasztalatot szerezzen a kocsmavezetésről, és érezze jól magát!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more