Könyvjelzők

Travian

Alternatív nevek: Travian

Travian virtuális univerzum

A Travian játék egy egyedülálló katonai-gazdasági stratégia. Számos funkcióval rendelkezik, kezdve a nagyon színes és rendkívüli grafikáktól kezdve, kézzel rajzolt minimalista dizájnnal, de ugyanakkor nagyon jó minőségben készült, és befejezve azzal, hogy a játékosok közötti Európa-bajnokságot ennek keretében rendezték meg. keret 2011 óta. Vannak, akik ezt a böngészőalapú többjátékos projektet sport- és technikai játéknak nevezik.

A játék fejlesztői és szerzői számos funkcióval, feladattal és egységgel ruházták fel, de ennek ellenére nagyon könnyen irányítható. A játéknak megvan a kezdete és a vége, a játékos fő feladata a Natar falu elfoglalása, elpusztítása és egy különleges műtárgy megszerzése. Segítségével megépítheted a világ csodáját, és 100-as szintre pumpálása után a játékos számít a győztesnek. Ez lehetetlen egyszemélyes játékban, ezért a felhasználók csapatokhoz csatlakoznak, közös terveket készítenek, és olyan stratégiákat dolgoznak ki, amelyek győzelemre vezetik csapatukat.

Mindent a Travian Legends-ről és Travian Kingdoms-ról

A Travian játék elindításához regisztráció szükséges. A regisztrációs űrlap szinte azonnal kitöltésre kerül, a játékosnak meg kell hagynia az e-mail címét, és kétszer meg kell írnia ugyanazt a jelszót. A közösségi hálózat gombjainak használata még egyszerűbbé teszi a bejelentkezést. A regisztrációs eljárás után a játékos egy olyan világban találja magát, ahol a fejlesztők három olyan állam közül választhatnak, ahol saját népeik vannak, mindegyiknek megvannak a maga sajátosságai, erősségei és gyengeségei, valamint a gazdasági és katonai fejlődés jellemzői:

  • Rómaiak - a rómaiak lakta állam lassan fejlődik, mivel a kereskedők lassan mozognak és nem tudnak sokat elvinni, de lehetőség van egyszerre két akcióra, a falun belüli épületekre és a határon kívüli szántó művelésére, városfaluk más népeknél nagyságrenddel erősebb. A praetorianus vezetése alatt álló római hadsereg erős és hatalmas, bár drága és lassú létrehozása;
  • galls - kezdő játékosoknak a legjobb, gyorsabbak mind a harcban, mind a kereskedelmi mozgásokban. Előnyük a nagy gyorsítótárak és a csapdák jelenléte; a város körül elhelyezhetők a támadók elleni védekezés érdekében;
  • A németek kiváló harcias népek, alkalmasak azoknak a játékosoknak, akik szeretik a játék katonai összetevőit. Ideálisak a szomszédok kirablására és mások földjének tönkretételére, de a kezdőknek nehéz lesz megbirkózni velük a játék gazdasági részében.

Az egyik új kiegészítéssel további két törzs került a játékba - a hunok és az egyiptomiak. Mindkét törzsnek vannak előnyei és hátrányai is. Az egyiptomiak alkalmasabbak a kezdőknek, mivel jobban védekeznek és páncélozott egységeik vannak. Ráadásul több szállítható erőforrás és erőteljes védőfalak vannak. A hunok pedig alkalmasak tapasztalt játékosoknak, azoknak, akik már több Travian világot is végigjátszottak, és értik a játék logikáját. Előnyük kivételesen erős lovasságuk és gyorsaságuk. Inkább szövetségeseik védelmére támaszkodnak, mivel inkább a támadásra irányulnak.

Travian nagyon érdekes játszani, bár csak négyféle erőforrás létezik - vas, fa, agyag és gabona, az ipar fejlődése magasabb gazdasági szintre emeli a játékost. A projektben a legszükségesebb erőforrás a gabona, ezt a honvédség és a lakosság egyaránt fogyasztja, a termőföldek a faluhoz kötődnek. Termelő létesítmények építésével, oázisok csatolásával növelheti az erőforrások kitermelését, ugyanakkor nagy hátrányuk is van: az ellenség könnyen átjuthat rajtuk, hogy kirabolják a városokat.

A Travian Legendsben az egyes nemzetek hadseregét fejlesztették ki. Összesen öt katonai ág:

  • gyalogság
  • lovasság
  • Spy Intelligence Department
  • Ostrommechanizmusok
  • Vezetők - a rómaiaknál szenátorok, a galloknál vezetők, a germánoknál pedig vezetők.

A katonai akciók a támadás természetétől és céljától függően változnak, támadhat rablás, az egész ellenséges hadsereg elpusztítása vagy egy falu földig rombolása érdekében. A sikeres fejlődéshez a játékosoknak kommunikálniuk kell egymással, kereskedelmi kapcsolatokat kell kialakítaniuk, paktumokat és szövetségeket kell kötniük. A szerzõk rendelkeztek a szakszervezetek közötti megállapodások megkötésérõl is.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more