Könyvjelzők

Travian

Alternatív nevek: Travian

Az elején egy kis faluban csak egy épület. Travian négy típusú források: fa, agyag, vas és búza. Mielőtt elmész, hogy az épületek építése, kell vigyázni erőforrások kiaknázása. Ha létre termelési erőforrások, akkor megy a fejlesztés a központi része a falu. Build a raktár és magtár, tárolhat több erőforrást és cache segít megvédeni őket a razziák ellenfelek. A világ TRAVIAN nem vagytok egyedül. Itt játszani több ezer játékossal. A legfontosabb, hogy te vagy a játékosok a környező terület a faluban. A kártya lehetővé teszi, hogy ellenőrizze a helyét a többi játékos mellett a települések.

Interfész

Áttekintés: Itt található a nyersanyag lelőhelyet

Falu: A falu központjában lehet építeni épületeket

Térkép: Itt lehet felfedezni a környéket a falu

Statisztika: táblázatok másokkal

Jelentések: Az összes esemény a faluban

Üzenetek: küldeni és olvasni a személyes üzenetek

Most már minden szükséges tudás a játék. Meg lehet kezdeni a játékot, rögtön a regisztráció után.

Róm

Légiós

Légiós - egyszerű és sokoldalú gyalogság rómaiak. Combat egység az ilyen típusú csapatok többoldalú fejlesztési: ők jól teljesítenek mind a támadás és védekezés. De mégis, a fő cél -, hogy megvédje a települések a Római Birodalom ló ellenséges egységek.

Feltétel kifejlesztéshez: Nincs

Feltétel képzéshez: Kaszárnya

Praetorian

Praetorians hosszan előrevágott védelmi képességek fejlesztése a további szolgáltatást a szenátus, mint a testőrség. A legendás dicsőség megérdemlik, köszönhetően a kiváló képessége, hogy közelharcban az ellenséges gyalogság. Ugyanakkor a Praetorians nem képesek egy erős támadás, és nem olyan ügyes és erős védelem ellen lovasság, mint a bajtársak - legionáriusok.

Feltétel kifejlesztéshez: Akademiyauroven 1 Forge páncél szint 1

Feltétel képzéshez: Kaszárnya

Birodalmi -

Birodalmi - egység támadó csapatok Rómában. Ez gyors és erős támadás, mint védekezés megfélemlíti az ellenséges csapatok.

Ahhoz azonban, hogy fizetni mindenért - képzési Equites Imperatorist meglehetősen hosszú és költséges.

Feltétel kifejlesztéshez: Akadémia szintje: 5, Fegyverkovács Szint 1

Feltétel képzéshez: Kaszárnya

Lovas felderítő

Felderítő egység Rómában. Elég gyors katonák, de fogyaszt 2 egység gabona óránként. Pontos információ számú ellenséges csapatok és erődítmények - a siker minden háborúban. Csak cserkész képes settenkedik az ellenség falu és kap a szükséges információt a források összege és védelme.

Ha nincs ellenség a faluban felderítők, a felderítő marad.

Feltétel kifejlesztéshez: Istálló szintje 1, Akadémia szint 5

Feltétel képzéshez: Stabil

Lovasság császár

Ez a standard lovasság rómaiak, a razziák és a hirtelen gyors támadásokat. Lovassági csapatok a császár nem olyan gyors, mint a gall mennydörgés, de erős a támadás és a védekezés, mint hozza terror egy felkészületlen ellenfél. Ugyanakkor nem szabad megfeledkezni arról, hogy a rendelkezés a ló és a lovas költség nem olcsó!

Feltétel kifejlesztéshez: Stabil uroven10, Akadémia szint 5

Feltétel képzéshez: Stabil

Taran

Ram egy nagy támogató fegyver a római gyalogság és lovasság. Célja a megsemmisítése a római falak, kerítések vagy gall sánc németek. Ezáltal lehetővé teszik a kosok azonnali feladatok gyalogság és lovasság. De a Rams ne hagyja, hogy a támadás támogatása nélkül a többi csapatok, mert ők maguk gyengék.

Magasabb és erősebb védelmi erődítmények, annál többet kell kosok a pusztulásukat.

Feltétel kifejlesztéshez: Akadémia Szint 10, Műhely szintje: 1

Feltétel képzéshez: Műhely

Szenátor

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more