Könyvjelzők

Trine 2 bővített kiadás

Alternatív nevek: Trine 2 bővített kiadás

Processzor: Pentium 4/Athlon XP 2 GHz-es

RAM: 1 GB

RAMDAC: GeForce 7600/Radeon HD 2400

Lemezterület: 1.. 5 GB

Trine 2 - arcade játék által kifejlesztett egyik finn vállalat folytatja a hagyományokat létre sok évvel ezelőtt, hajnalán a számítógépes játékok. Trine 2 játék mechanikája nagyon hasonlít a korábban népszerű játék, ahol a játékos esett ellenőrzése alatt három Lost in Time Viking. Mindegyik karakter volt a kivételes képességeit, és csak a képességek minden egyes tagjának a csapat tudta adni a szintet végéig. Game Trine 2 is három fő karakter - okos és gyors tolvaj Zoya, erőteljes és nélkülözhetetlen közelharci lovag Pontius és bűvész Amadeus vezérlő elemek. Minden egyes tagja a csapat nem olyan, mint egy másik, és használja a legfontosabb jellemzőit és erősségei érhető el, mielőtt a végkifejlet a telek.

Plot

Játék Trine 2 kapcsolódik nagyon zavaros telek, ahol mondjuk az egész háttértörténete az univerzum Trine 2, játszani, könnyű és nehéz egyszerre. Az elbeszélő a játék a helyszínen, ahol az első rész véget ért. Fairy királyság megmenekült, a gonosz varázslatok elpusztult, de az idill tartott egy nagyon rövid idő alatt, és újra a világ, ahol a főszereplők élnek komoly veszélyt jelent. Ezúttal a fő tárgy Trinh 2, amely szabályozza a világ és az univerzum, hogy zavarta újra és újra, hogy megmentse a világot, amire szüksége volt három különböző karakter, és hozzájárul ahhoz, hogy egy tárgy a misszió úgy döntött, hogy nem kér. A másik szerencsétlenség a játék univerzum Trine 2 volt az invázió goblinok által vezetett vezetőjük úgy döntött, hogy elpusztítsa a megszokott világ, és ragadja meg az irányítást az ereklyét.

Heroes

A Trine 2 kell játszani az összes karakter, a saját erejükre, hogy száz százalékos, de a legtöbb küldetések számos lehetősége van a játék, és azt is megkülönböztetik magukat a háziállatok. Bűvész és mágus Amadeus élénk példa egy pacifista, mert ő nem a saját arzenál Institute egyik támadó készségek és használja a hatalom létrehozásához. Ez a funkció lehetővé teszi, hogy áthaladjon a hátborzongató mocsarak, és mozgassa át a hatalmas szakadék, mert az Amadeus jön létre a semmiből kockák és piramisok hidakat építeni. A böjt készségek bűvész, a mennyiség, a minőség és a méret a tételek nőni fog. Pontius, a lovag a csont, a természet, a természet egy harc, és a több ellenfél is szembe kell néznie, a kényelmesebb fog érezni. Egy kard és pajzs, valamint számos teljesítmény készségek, Pontius képes lesz egyedül tartani a nyomást az ellenség, míg a partnerek is részt vesz a legkevésbé fontos dolog. Game Trine 2-nek egy harmadik karakter, aki éppen, hogy kiemelkedik a rendkívül cég. Ez a tolvaj, ez a tolvaj, mozgékony és gyors, képes prolazili a legnagyobb megközelíthetetlen sarkok, mászni, a szőlő és a kötelek, és néha, meg tudja mutatni az agyarait, megtizedelték ellenségeiket egy kis számszeríj, de a leghasznosabb készség az Arsenal lenne a buborék, alacsony gravitáció, miáltal képesek lesznek emelkedik felfelé. Ez a különböző játék Trine 2 egy óriási a választék a lehetőségek és a kusza telek küldetések, tele színültig a rejtvények, és megkülönbözteti a többi játék játékaink.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more