Könyvjelzők

Triviador

Alternatív nevek: Trividator

Játék Triviador egy böngészős játék, amely egyesíti a birtokában a tudás különböző területein és csaták.

A böngésző-alapú online játék Triviador regisztráció történik a hivatalos honlapján a játék, valamint a lehetőséget, hogy regisztráljon a népszerű közösségi oldal az interneten - Facebook. Vegyél részt a játékban, és a helyszínen interface mutatja be angol nyelven.

A regisztrációhoz online játékok Triviador meg kell tennie a következőket:

1) keresése hivatalos honlapján Triviador, miközben minden kereső, hogy tudod. Például Yandex.

2) Ha megnyitja a helyet, mielőtt azonnal elkezdi letölteni játékokat. Ez jelenik meg a kérdést, hogy kíván-e létrehozni. Ha nem ért egyet, akkor kattintson az X a jobb felső sarokban. És ha a másik, majd a négyzetet hivatkozásra "Sing itt». Ezután látni fogja a regisztrációs űrlapot.

3) Az első cellába írjon e-mailt (e-mail cím).

4) Adja meg a következő cellára jelszó (a jelszó). Meg kell nagyon egyedi és betűket és számokat.

5.) Ezután válasszuk ki Usename (a felhasználói név).

6), hogy olvassa el a szakaszok, amelyek alatt, ha elfogadja őket jelölni azokat. Be kell, hogy kattintson a terek, amelyek szemben a tételeket.

7) És a végén, kattintson "nyilvántartás".

Most már a jogos felhasználót Triviador játékok és az összes elért mentésre kerül.

Játék Triviador tartva mind az eredmények, csak a regisztrált felhasználók számára a játék. Tekintettel arra, hogy ez a játék egy böngésző, a legnagyobb figyelmet fordítani, hogy a nagy sebességű internet-kapcsolat. Számítógépes rendszer paraméterei nem lehet kevesebb, mint az átlag. Ez biztosítja, hogy a játék jól működött.

A böngészős játék fog játszani Triviador az emberek, hogy megadja a színt, és akkor a várat. Színek a játékban: kék, sárga és piros.

Csaták Triviador interneten szokatlan. Kiválasztott a csata két ellenfél. Lehet, hogy Ön, vagy valaki a másik két játékos.

A párbaj kap a kérdés, hogy kell válaszolni egy adott idő alatt. Aki válaszol erre a kérdésre helyesen nyer. Miután a válasz a harc, ahol a győztes megöli a vesztes, és veszi át a helyét.

A játék lesz előtted egy térkép a Föld, meg kell nyerni. Minél többet nyersz, annál több a fickók fognak helyezni a térképen, és így meg lesz a győztes.

Kérdések a játék nagyon egyszerű. Jönnek a különböző szférák: a történelemből, és befejezve a népszerű rajzfilmek.

Online böngészős játék ingyenes Triviador megadja a lehetőséget, hogy teszteljék tudásukat, és a képesség, hogy meghódítsa a világot a karakter.

Bejelentkezés Triviador a játékot, és mentse az eredményeket. Ne félj, hogy tesztelje tudását. Légy tudatában, akkor biztosan jönni nyerni!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more