Könyvjelzők

Trópusi egyesülés

Alternatív nevek:

Trópusi Merge Rejtvény az objektumok egyesítéséről egy farmszimulátor elemeivel. A játékban egy paradicsomot talál a trópusokon, nagyon fényes és gyönyörű grafikával, rajzfilm stílusú. Minden karakter jó hangú és úgy beszél, mint egy igazi rajzfilmfigura. A zene szórakoztató és gondtalan.

Itt egy kirándulást talál egy trópusi szigetre. Ha úgy gondolja, hogy nem fogja gyorsan megunni a tétlenséget a strandokon, akkor a játék biztosan megfelel Önnek.

Ebben a leghihetetlenebb kalandok és csodálatos felfedezések sokasága lesz:

  • Egyesítse az elemeket, hogy szerszámokat, értékes műtárgyakat és egyszerűen gyönyörű ajándéktárgyakat szerezzen
  • A farm fejlesztése és kezelése, amelyet a fejlesztők rád bíztak
  • Építsen új épületeket és díszítse fel a területet ízlése szerint
  • Végezzen el küldetéseket, és tanuljon meg új érdekes történeteket

Mindez és még néhány kellemes házimunka, amelyekről a Tropical Merge játék közben tanulni fog, itt vár rád.

A sziget tele van varázslattal, és expedíciói során biztosan találkozni fog a megnyilvánulásaival.

Ismerje meg a helyieket, és segítsen nekik megmenteni a várost, ahol élnek.

Utazás egy szigeten, amely sokkal nagyobb, mint amilyennek elsőre tűnik. Fedezzen fel hatalmas területeket, és tegyen hihetetlen felfedezéseket. Szerezze meg a gazdaság felépítéséhez és fejlesztéséhez szükséges erőforrásokat.

Keresd meg az elvarázsolt állatokat, és kombináld őket, hogy teljessé tegye menazsériádat. A leghihetetlenebb fajok házi kedvencei válhatnak lakóivá. Mindegyiküket etetni kell, és biztosítani kell, hogy mindenre szükségük legyen. Játssz velük, és ne hagyd, hogy sokáig unatkozzanak.

Építsd meg saját királyságodat egy varázslatos trópusi paradicsomban.

Csak Ön dönti el, hogyan fog kinézni, és milyen épületek és díszítőelemek helyezkednek el benne. Nem kapod meg mindet azonnal. Sokukat a sziget különböző részein szétszórtan kell összegyűjteni.

Több ezer különféle tárgy lapul a dzsungelben. Találd meg mindegyiket, tanulmányozd őket, és kombináld őket szigetmágiával, hogy megerősítsd vagy új elemeket alkoss.

Minden nap bejelentkezésért nyereményeket kap, a hét végén pedig még bőkezűbb ajándékok várnak rád, ha egyetlen napot sem hagysz ki.

A játéknak sok rajongója van a világ minden tájáról, találjon köztük új barátokat.

A játékon belüli bolt gyakran kínál termékeket és erőforrásokat akciós áron. Mindent megvásárolhat, ami a játék során hasznos lehet, játékon belüli valutáért vagy valódi pénzért. Az ajánlatokat rendszeresen frissítjük, ne felejtsen el odanézni.

A szezonális ünnepek és események azok a napok, amikor sok új és érdekes dolog történik a játékban. Különleges versenyek várnak rád, a megszerzett nagylelkű nyeremények pedig máskor nem vehetők át.

Szinte folyamatosan megjelenik valami új a játékban. A fejlesztők igyekeznek az Ön kedvében járni felfedezőterületekkel, dekorációkkal, a menazséria vidám lakóival és gyönyörű épületekkel.

A

Tropical Merge ingyenesen letölthető Android-re az oldalon található linkre kattintva.

Telepítsd a játékot, kalandok várnak rád egy olyan világban, ahol mindig jó az idő!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more