Könyvjelzők

Toszkán kaland

Alternatív nevek:

Tuscany Adventure farmjáték mobileszközökhöz. Itt gyönyörű fényes grafikákat láthat rajzfilm stílusú. A zene szórakoztató és a karakterek pozitívak.

Ebben a játékban egy Olivia nevű lány asszisztensévé kell válnod. Segíts neki megmenteni a farmját a helyi gróf behatolásától. Változtasson egy lepusztult gazdaságot virágzó vállalkozássá.

Ahhoz, hogy minden sikerüljön, sok mindent meg kell tenned:

  • Fedezze fel a környéket lépésről lépésre
  • Tiszta terület új szántóföldek és termelőépületek számára
  • Vigyázz állatokra és madarakra
  • Eladó áruk előállítása
  • Ismerje meg a farm összes szomszédját
  • Feladatok elvégzése a pénz és a tapasztalatszerzés érdekében

A Toscany Adventure játéka nem lesz túl nehéz, de nem is szabad lazítani.

A fő feladat a gazdaság bővítéséhez és az épületek építéséhez szükséges anyagok beszerzése. Ehhez új területet kell csatolni. Energiát fogyaszt, mint a legtöbb játék ebben a műfajban. Néha pótolható, ha az akció során találunk egy bizonyos növényfajtát. Ellenkező esetben meg kell várnia a készletek feltöltését.

Várakozás közben lehetőség lesz a földek gondozására, állatgondozásra, élelmiszer előállításra.

Kiválaszthatja az épületek stílusát, díszítheti a területet az Ön által választott díszítőelemekkel. Ön határozza meg, hol helyezze el az épületeket, tegye tömörsé a gazdaságot, vagy éppen ellenkezőleg, hatalmas területet foglaljon el.

Csevegés más játékosokkal, hívja meg barátait és játsszon együtt online. Hozz létre szövetségeket, és kérj meg más játékosokat, hogy segítsenek neked, segíts magadon. Végezze el a közös feladatokat és vegyen részt versenyeken.

Kívánatos, hogy csak aktív játékosok legyenek az egyesületben, különben nehéz lesz megszerezni a legértékesebb nyereményeket a verseny során.

Használja a beépített csevegést a kommunikációhoz.

A játék rendszeres odafigyelést igényel, mert egy ekkora farmot nem lehet sokáig őrizetlenül hagyni. Jelentkezzen be a játékba minden nap, és kapjon napi és heti bejelentkezési és tevékenységi jutalmakat.

A szezonális ünnepeket és a nagyobb sportesemények idejét jobb, ha nem hagyja ki. Ilyen napokon lehetőség nyílik egyedi nyeremények megszerzésére, ha érdekes vetélkedőkkel tarkított tematikus eseményeken veszünk részt.

A fejlesztők aktívan támogatják a játékot. A frissítések rendszeresen megjelennek új dekorelemekkel, szórakoztató versenyekkel és egyéb tartalmakkal.

A játékon belüli üzlet lehetővé teszi, hogy egy kicsit gyorsabban fejlessze farmját, és megvásárolja a hiányzó erőforrásokat, energiát vagy dekorációs cikkeket. Az áruk egy része játékon belüli valutára, mások csak valódi pénzre érhetők el. Nem szükséges pénzért vásárolni, hanem így anyagilag is támogathatja a fejlesztőket, ha szeretné. A választék rendszeresen frissül, az ünnepekre nagylelkű kedvezmények vannak.

Tuscany Adventure ingyenesen letölthető Android-re, kövesse az ezen az oldalon található linket.

Csatlakozzon most, nehogy a helyi gróf megsértse a barátságos Oliviát!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more