Könyvjelzők

Two Worlds 2

Alternatív nevek: Two Worlds 2

Two Worlds 2 játék, amely folytatása az első rész a játék Two Worlds és utal a szerep-játék.

Események a játékban zajlik Antalor, kitalált játék világában. Itt meg fogja vizsgálni a különböző szigetek. Ön mozoghat a víz a legjobb úszó létesítmények, különben megfullad. Járni száraz lábbal, vagy lovagolni lóháton.

Letöltés Two Worlds 2 a hivatalos honlapján a játék, jelenleg rendelkezésre álló flash verziója. Download Two Worlds 2 felhasználók csak a felnőttek vagy gyermekek szüleinek, akik jelenleg nem a teljes tizennyolc éves.

Fejlesztők ajánljuk a meccs előtt, hogy a Two Worlds 2 videó, hogy megismerkedjen a játék.

Játék Two Worlds 2 Review feltárja a főbb jellemzői a játék: az, hogy az a karakter, jellemzői, a folyosón a küldetést, és így

In-Game Two Worlds 2 fog játszani egy karaktert, amely a következő tulajdonságokkal rendelkezik:

1. Power - a képesség, hogy különböző mértékű kárt, és képes okozni a legnagyobb kár - kritikus.

2.. Endurance - képes ellenállni a támadás az ellenség és a szint az egészség.

3. Hit - ez egy nagyon fontos tényező, amely meghatározza, hogy milyen jól lehet célba.

4.. Akaraterő - ez a vágy, hogy ellenálljon a különféle szenvedések és a vágy, hogy ezek leküzdésére. Szintén akaraterő növelheti varázslat erejét.

Skills mértékben befolyásolja a kárt tud okozni, és kapni. Ők is függ az egészségügyi dokumentációt. Az átmenet egy új szintre kapsz egy új szemüveget funkciók és ezáltal felnevelni.

Two Worlds II játék, ahol a karakter a következő készségeket:

1. Battle - az a képesség, a karakter a csatában, a fegyverkezés, a védelem és a támadás készségek.

2.. Magic - ez a karakter képes varázslat: a tudás bizonyos varázslatok, képes megidézni lényeket, különböző támadásokat. A mágia, akkor speciális varázsa.

3. Shooting - az a pontosság, és a birtokában különböző kézifegyverek.

4.. Crime - intézkedés a bűncselekmény.

5. Craft - ez a képességek különböző mesterségek, a foglalkoztatási ráta ebben a formában. Szintén képes szétszerelni fegyverek és páncélok, majd azokat vagy más elemek javítása egyéb tételek.

6. General - egy teljes jellemzését minden mutató, többek között az egészségügyi, gyorsaság, intelligencia és a képesség.

Ahhoz, hogy megértsük a készségek, akkor eldönthetjük, hogy olvasni egy különleges könyv. Skills megváltoztathatja a választott fegyverek.

Feladatok Two Worlds 2 is nagyon változatos. Végezheti feladatait a különböző céhek, de nem tartoznak.

Two Worlds 2 játék, amely tele van a mágia és a csaták. Itt megtudhatja a titkait az alkímia és a vágy, hogy elérjék céljaikat. A Two Worlds II akkor kell bizonyítani, hogy ő, mint a kegyetlen és puha kezét.

Merüljön forgószél események a játék Two Worlds 2, és nem fogod megbánni!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more