Könyvjelzők

Páratlan ördög

Alternatív nevek: Páratlan ördög

Páratlan Devil online játék - izgalmas akció fantasy műfaj katonai témákról. Project shareware, így senki sem követeli meg, hogy kötelező pénzügyi hozzájárulás az öröm, hogy részt vegyen az izgalmas események alakult az ókori Kínában. Utazik a légkörben a legendák és mítoszok, és minél mélyebben behatol a titkait a titokzatos világ, lesz érdekes játszani Páratlan Devil . Például halad át a szinteken, a játékos fokozatosan nyit a lehetséges projekt Linekong. Nyissa ki a nagyszerű lehetőségekkel, és hamarosan kezdik felismerni, hogy egyszerűen nem tud elszakítani magamat tőle a játék. Egyedülálló csata a szív a világ, véres harcok az arénában a harci páncél, veszélyes ostrom, és sok a legszebb küldetést feladatokat. Páratlan Devil játék teljesen kiküszöböli unalmas foglalkozás. Te leszel állandóan mozgásban és aggodalmait. A két kontinens, amely a 40 régiók, ahol a tivornyázó még aktív! Start Páratlan Devil játszik most, hogy önállóan ellenőrizni ezt!

A játékhoz való hozzáféréshez szükséges Páratlan Devil regisztráció. Tájékoztatása az e-mail címet, akkor kap egy e-mailt a kódot, hogy aktiválja fiókját. Vegyél részt a játékban Páratlan Devil lehetőséget adnak arra, hogy töltse le a kliens. De először győződjön meg arról, hogy a számítógép alkalmas lesz. A játék terjesszen elő a következő minimális rendszerkövetelmények:

- OS Windows XP vagy Windows 7,

- Core 2 Duo 1. 6 GHz-et;

- Grafika Geforce2 MX440,

- RAM 1 Gb;

- Hard drive 2 GB.

Miután megjelent az első alkalommal egy fantasy világban, akkor nem szabad veszni hagyni. Ne lepődj meg, hogy csak egy újonc itt. Ön bizonyára végül eléri szédítő magasságokba. A beépített játék enciklopédia - a nagy varázslót, amely segít megérteni, minden szempontból. Meg kell tanulni, razdobyvat szükséges erőforrásokat, hogy készítsen értékes elemeket, azok javítására, valamint a személyes jellemzők pumpált elvégzésével a különböző feladatokat. Ezen kívül, UD játék lehetőséget ad, hogy tartalmazza az állat. Kedvence lesz nagy segítség a csaták, a legfontosabb, hogy megfelelően oktassák és kellő figyelmet. Sok harcok meg kell! Útközben találkozott sokszor gonosz szörnyek, akik el akarják pusztítani. És a többi játékos a potenciális versenytársak.

Mielőtt elkezdené a játékot Páratlan Devil , dönt a karakter tartozó a rendelkezésre álló versenyeken. Választhat Astromantami (bölcs varázslók) Lovchev (kézművesek, hogy ellenőrizzék a tevékenységét az ellenség), vagy a Warriors (bátor, erős és vad harcosok.) Minden osztály a saját útját a fejlődés. Ezen felül, akkor válassza ki és speciális szakértelmet. Így Astromanty válhat Ketu (saját mágikus jég és tűz) vagy Rahu (saját levegő mágia és a mérgek), a vadgazdálkodással - lövés (fő fegyvere - az íj), vagy kivégzések (Glaive tulajdonosok), és a Warriors - Typhoon (két kard támadni) vagy Inferno (kétkezes kard támadás). Akárki is lesz, értékelni adományozott tehetségek, fejlesszék képességeiket, mert minden a versenyen is hatalmas teret a fejlődésre.

Magazine küldetések áll 2000 faj PvE, PvP és GvG munkahelyeket. Ilyen rengeteg játék akció nem teszi lehetővé, hogy kihagyjon egy percet! Próbáld ki - és az erőfeszítések nem veszik észre. Van egy jutalmazási rendszer lehetővé teszi, hogy a helyes dolgokat, és hogy a különböző erőforrások és zapoluchat címet. Növekvő címét, egyre jobban elismert, ezért nem hátradőlni - minden múlik!

Hasznos lesz, hogy szövetségeseket találni. Így részt vehet hatalmas csaták, folyamatosan érzi a támogatást, és a barátok nagy tetteit!

A játék kérem a rajongók egy jó idő szabadidő sok előnye van. Ez az intuitív játékmenet és szép grafika, és részletezi az összes elemet, és a szabad előrelépni, és az egyensúly a karakterek, és sok más hasznos dolog. Legyen az Ön elvárásainak teljesülése, és sok sikert soha nem hagy el!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more