Könyvjelzők

Ukrajna Védelmi Erő Taktika

Alternatív nevek:

Ukrajna Védelmi Erők Taktikai Körökre osztott taktikai stratégia. A játék egyszerű grafikával rendelkezik, de minden nagyon jól néz ki. A hangzás jó, a felvételek valósághűen és hangosan szólnak. Az Ön feladata a játékban, egy kis hadsereg vezetésével, hogy legyőzze a felsőbbrendű ellenséges erőket.

Ahogy azt sokan a név alapján sejtették a játékban, a modern történelem utolsó jelentős katonai konfliktusáról fogunk beszélni. Mindent meg kell tennie, hogy ne engedje, hogy az aljas és alattomos ellenség elfoglalja országát. Védekezzen a város pusztulásától civilekkel.

Mielőtt elkezdené játszani az Ukraine Defense Force Tactics játékot, pontokat kell kiosztania a választott csapattípusok megerősítésével.

Ezután kiválasztod a legmegfelelőbb taktikát.

Összesen három van belőlük:

  • Kombinált
  • Tüzérség
  • gyalogság

Összességében a csapatok nagyjából egyenlő arányban állnak majd gyalogos és tüzérségi egységekből. Ha a gyalogságot választja, akkor a csapatok nagy része gyalogság lesz. A tüzérséget választva erői többségben ebből a típusú csapatokból állnak.

Ebben a játékban felváltva jársz az ellenséggel. Minden egységnek van bizonyos számú akciópontja, amelyeket mozgásra vagy támadásra fordítanak. Az akciópontokhoz aktív védekezési mód van aktiválva. Egy egység ebben a módban megtámad minden olyan ellenséget, amely a hatásterületen van a köre során.

Egy ellenséges egység megsemmisítése hasznos erőforrást ad, amelyeket a lehető leggyorsabban össze kell gyűjteni. Ez erősebbé teszi a harcosait, és segít helyreállítani a károkat.

Minden rád váró küldetésnek megvan a maga feladata. Például semmisíts meg bizonyos számú ellenséges egységet. Néha lehetetlennek tűnik ezt megtenni, de semmi sem lehetetlen. Csak meg kell tennie minden lehetséges erőfeszítést.

Rendszeres időközönként ejtőernyővel érkezik a légi segély. Amikor felveszi ezt az objektumot, három különböző speciális művelet közül választhat.

A kulcspontokat elfoglaló egységek bónuszt kapnak védekezésre vagy támadásra.

A felülről esetenként ejtőernyős segítség mellett rendkívül kellemetlen tárgyak érkeznek. Bizonyos idő elteltével az ellenség rakétacsapást indít. Mielőtt ez megtörténne, az összes bombázott cellát pirossal kiemeli. Jobb, ha az egységeit biztonságos pozíciókba vonja vissza. Ezt nehéz megtenni, ha az ellenséges csapatok a közelben vannak, és a helyzetet a maguk javára fordíthatják.

Úgy tűnhet, hogy a játék nagyon nehéz. De a nehézség itt elég ahhoz, hogy fenntartsa az érdeklődést, és ne rémálommá tegye a szakaszt.

A játék addiktív, és elég sok időt tölthetsz benne észrevétlenül.

Sajnos jelenleg nincs jelen az APU rendelkezésére álló teljes arzenál. Bizonyos típusú fegyverek jelentősen megkönnyíthetik a feladatot a játékban, mivel rendkívül hasznosnak bizonyultak az igazi csatatéren.

A

Ukraine Defense Force Tactics ingyenes letöltése PC-re sajnos nem fog működni. A játékot megvásárolhatja a Steam platformon vagy a fejlesztők hivatalos weboldalán. A játék költsége szimbolikus, és a fejlesztő az eladásokból származó teljes bevételt Ukrajna megsegítésére utalja át.

Kezdj el játszani most, hogy megvédd Ukrajnát és az egész civilizált világot az aljas Z-horda inváziótól!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more