Könyvjelzők

Vitathatatlan

Alternatív nevek:

Undisputed Nagyon valósághű bokszjáték. Játszhatsz mobil eszközökön. A grafika jó, 3D, elég valósághűnek tűnik. Minden bokszoló megszólal, ahogy ezek az emberek a valóságban beszélnek. A zene energikus.

A

fejlesztő egyértelműen nagyon szereti ezt a sportot. Mindent megtettek annak érdekében, hogy mindent érezzenek, amit az igazi bokszolók éreznek.

Több mint 50 igazi bokszoló szerepel a játékban.A játék fejlesztése során mindegyikkel együtt kellett működni a maximális hitelesség elérése érdekében.

Mindegyik harcos hihetetlenül tehetséges, de még mindig fejlesztheted képességeidet.

  • Javítsa lábmunkáját, és mozogjon a ringben hihetetlen sebességgel
  • Tanuljon meg több mint 60 féle ütést, és tanulja meg kombinálni őket
  • Használjon trükköket és megtévesztő mozdulatokat az ellenség félrevezetésére
  • Dolgozz együtt a testeddel a sérülések elkerülése érdekében

A játékban lehetőség nyílik a leghihetetlenebb harcok megtekintésére és akár résztvevőjévé is válni. Semmi sem lehetetlen, akár egy összecsapást is rendezhet olyan bokszolók között, akik különböző korokban éltek, és nem volt lehetőségük igazi küzdelemben találkozni.

Lehetőséged lesz látványos csatákat rendezni öt választott arénában. Ezek valós helyek, nem kitalált helyszínek. Némelyikük alkalmasabb nyílt edzésre vagy bemutató sparringre, de a fő eseményekre egy nagy aréna a legalkalmasabb.

Még ha távol áll is a boksz világától, és nem ismeri a szabályokat, akkor is érdekelni fogja az Undisputed játékot. A fejlesztők egy világos oktatóanyagot készítettek számodra a játék elején és az ellenfelek szintjének fokozatos emelését. Ennek a csodálatos játéknak köszönhetően többet megtudhatsz a boksz világáról, az egyik leglátványosabb sportágról.

A küzdelem során nem mindent nyers erő dönt, a bokszmeccs olyan, mint egy sakkjátszma, és általában az nyer, aki hatékonyabb stratégiát dolgozott ki.

A vadászgépek minden mozdulata olyan természetesnek tűnik, mert valódi mozdulatok, amelyeket szenzorok fogadnak.

Bár a fejlesztők valósághűvé tették a játékot, van benne hely a humornak. Például behozhat egy harcost a ringbe ellenfélként, vagy megnézheti, hogyan fog kinézni a különböző súlykategóriájú bokszolók közötti konfrontáció.

Ne feledkezzen meg a játékról, napi látogatáskor nyereményeket kap.

Különleges bajnokságok zajlanak az ünnepek alatt, a játékon belüli üzletben pedig kedvezmények várnak rád.

Az AI szintje magas, ráadásul a három elérhető nehézségi mód valamelyikének kiválasztásával is befolyásolhatja azt.

PvP módban nem csak AI-val harcolhatsz, hanem bármely más játékossal is.

A játékboltban lehetőséget kap új sportruházat és felszerelés vásárlására a bajnokságban szerzett játékvalutáért vagy valódi pénzért. A játék ingyenes, mert a fejlesztők csak az üzletben történő vásárlásaidból keresnek.

A

Undisputed ingyenesen letölthető Android-re az oldalon található linkre kattintva.

Telepítse a játékot most, és légy az abszolút bokszbajnok!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more