Könyvjelzők

A parancs egysége 2

Alternatív nevek:

Parancsegység 2 A körökre osztott stratégia második része. A játékhoz számítógépre lesz szüksége. A grafika jobb lett az első részhez képest, bár megmaradt a jellegzetes látványstílus. A szinkronjáték és a zene az eddigiekhez hasonlóan nem okoz panaszt, minden rendben van.

Időrendben a játék eseményei a második világháború idején játszódnak. A játék első részében egy kelet-európai kampányt irányítottál. Ezúttal az európai kontinensen zajló csatákban kell a szövetséges erőket vezetnie.

Ha az előző részt játszotta, akkor nem lesz nehéz kitalálnia a vezérlőket. A képzés kezdőknek biztosított.

A feladatok változatlanok:

  • Erősítés biztosítása a hadsereg számára
  • Logisztika beállítása
  • Védje meg a központot
  • Vezesd a csapatok előrenyomulását

És persze semmisítsd meg az ellenséges erőket.

A játék úgy néz ki, mint egy PC-re portolt társasjáték, és nem csak erről van szó. Az első részhez hasonlóan a második is egyértelműen a Risk társasjátékot másolja, és ez egyáltalán nem rossz, mert ez az egyik legjobb táblastratégia. A játékban rejlő lehetőségek lenyűgözőek. Az ellenséges cselekmények közvetlen lebonyolításán túlmenően más módokon is kárt okozni az ellenségben. Szervezzen szabotázst hátul, és pusztítsa el az utakat és a logisztikai központokat, hogy lelassítsa az ellenséges egységek előrenyomulását.

A folyók akadályt jelentenek, építs hidakat leküzdésük érdekében, és semmisítsd meg az ellenséges átkelőhelyeket.

Próbáld megtalálni a megfelelő pozíciót egységeid számára a csata előtt. Győzelmet hozhat, ha az ellenséges erők túlerőben vannak, és a helyzet reménytelennek tűnik.

A játék során az ellenfelek váltják egymást. A járművek gyors fejlődéséhez nagy jelentőséggel bírnak az utak és a logisztikai központok, amelyekben a járművek üzemanyagot tudnak pótolni.

A térkép feltáratlan területét háborús köd borítja, használjon felderítő repülőgépeket, hogy benézzen az ellenséges területre. Ezenkívül a repülés segítségével csapást mérhet az ellenségre, vagy lőszert és üzemanyagot szállíthat hadseregének.

Csata közben célpontot adsz az egységeidnek a támadáshoz, majd ütéseket váltanak.

A fő központ a főhadiszállás, ha elfoglalják, a háború elveszik.

A csaták során megsérült járműveket a bázisra kell küldeni helyreállításra.

Vegyen részt Európa felszabadításában. A történetkampány a második világháború összes leghíresebb csatáját tartalmazza.

A Unity of Command 2-vel csak szövetséges csapatként játszhatsz, így a betolakodókat biztosan legyőzik.

A játék nem lineáris, a cselekménynek sok ága lehet, amelyek megváltoztatják az összes későbbi akciót. Ezért a játék újbóli végigjátszása nem kevésbé érdekes, mint az első játék.

Azok számára, akik saját szkriptet szeretnének létrehozni, a fejlesztők egy kényelmes szerkesztőt biztosítottak, aminek köszönhetően nem vesz igénybe túl sok időt.

Unity of Command 2 ingyenes letöltés PC-re, sajnos erre nincs lehetőség. A játékot megvásárolhatod a Steam platformon vagy a fejlesztő weboldalán.

Telepítsd a játékot, és fejleszd ki a parancsnok tehetségét a modern történelem legnagyobb háborújában!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more