Könyvjelzők

Universal Monsters Online

Alternatív nevek: Universal Monsters Online

Általános Monsters Online - dinamikus, böngésző alapú játék célja a stílus a MOBA, ahol a vezetés rémisztő szörnyek kedvenc filmjeit a játékosok alkalmazzák a stratégiai képességeit. Beszél, mint az egyik szörnyű karakter, akkor lehetősége van arra, hogy teljes mértékben kihasználni az ambiciózus terveket. Úgy tűnik, beadni egy szörny, amit a legtöbb lenyűgözte az Ön ízlésének, és ellenőrzési tevékenységét. Együtt a csapat, akkor megvan minden esélye, hogy a sztárság, megtapasztalják a szórakozást a káprázatos győzelmet a többi játékos, elpusztítani korlátlan számú scurrying utcáin egy zombi, nagyvonalúan mentse szépségek bajban, csak a végén a fenséges mosollyal, figyelembe őket a meleg szavakat a hála. Most már részt vesz a zárt béta teszt, és hamarosan Általános Monsters Online A játék kap egy hivatalos kiadás. Közös a termék minden híres vállalat Bigpoint és Általános Képek büszkélkedhet gyönyörű 3D-s grafika, a kiváló mechanika mozgás, hangminőség, látványos speciális effektek, és természetesen, a rendelkezésre álló mint modell ingyenes - és - játszani .

Vegyél részt a játékban Általános Monsters Online kapnak meghívást a világ izgalmas harcok valós időben. Mivel a játék célja, hogy vonzzák a nagy számú felhasználó, rendszerkövetelmények nem lesz az Ön számára, sokkoló akadálya reinkarnáció "horror". Főoldal modern böngésző és egy internet-kapcsolat, és akkor Általános Monsters Online játszani akár minimális számítógép-konfiguráció. Delight és egyszerűsíti a létrehozásának folyamatát egy fiókot. Általános Monsters Online check -, hogy töltse területeken, mint a felhasználónév, jelszó, e-mail címét, születési dátumát. Előfizetés a híreket döntéshozatal és igazolja a szabályok, akkor nem el vele. Csak meg kell várni a megfelelő betű, tisztelettel meghívja Önt, hogy egy fantasztikus hajlék.

Játék Általános Monsters Online Tudod, mint az ilyen karaktereket: Wolfman, Drakula, Frankenstein, Man- Vérfarkas, a Creature from the Black Lagoon és még sokan mások. Ismerős karakter típusok? Természetesen! Végül, mielőtt villant elénk a történet a legjobb horror film. Csak akkor lehet csak nézni, ahogy az események bontakoznak ki, és most már a jogot, hogy a saját beállításokat, erősen befolyásolja a fejlődését a telek. Látogasson el a bőr mintát, és bizonyítják, hogy mások, hogy képes - nos, nem ez a legvonzóbb foglalkozás, akkor szórakozni a szabadidő?

Meg megrögzött harc a túlélésért, csatározások különböző gonosz szellemek, véres versenyt a többi játékossal. Jobb lenne, ha együtt társait. Próbáld megtalálni a módját, hogy a barátok és ijesztő a lakosokat, hogy csatlakozzanak erőfeszítéseiket. Ellenkező esetben, akkor ideális célpont megsemmisítésére, és nem tart sokáig. Érezve a támogatás, nem ijesztő menj be az arénába, és megpróbálják elfogni az ellenség bázisát. A harc közben megpróbálja elpusztítani, amennyit csak lehetséges versenyző. Elvégre, ha a bázis állvány, az eredmény is be kell nyújtani harcot az áldozatok száma mindkét oldalról. Harcolj "parancs csapat" a következő: 5 játékos mindkét csapat megy egymás ellen, a halottak helyébe új játékosok, és a lejárt a beállított idő minden megnyugszik. Ha már aktív és képes elpusztítani több harcosok, mint az ellenség sikerült csinálni - ha a győztes! Az online játék Általános Monsters tartja magát az elvet a "győztes mindent." Azaz, akkor képes lesz arra, nem csak, hogy visszatérjen az erőd szépség csapat, hanem hogy végezzen razziák az ellenséges területre. Különben is felhalmozott tapasztalat, mert szivattyúzás hős megy közvetlenül a harcban. Szép és mit kell jutalmazni, ezüst. Sőt, anélkül, hogy a játék valuta nem tud. Így megy ez! Minden a kezedben van!

A hosszabb ideig játszani Általános Monsters Online , annál magasabb szinten. Karakter fejlesztés ígéri, hogy új lehetőségek nyíljanak meg, és az a képessége, hogy fokozatosan javul. Úgy látszik, addiktív játékmenet több, és nem akar elszakadni tőle. Vérfagyasztó látvány fog az Ön számára egy felejthetetlen élmény! Reméljük, hogy lesz egy lelkes rajongója a szép játék, és a visszajelzést nem lesz más, de pozitív!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more