Könyvjelzők

kibogoz

Alternatív nevek: kibogoz

Pretty csodálatos játék Unravel. 02. 2016 Nagyon hamar.

A főszereplő - egy cica Jarni, de nem egy egyszerű macska, és kötött, és ő olyan nyugtalan és kíváncsi, mint a közönséges háziállatok. A kézimunka szép öreg hölgynek jött ki a kosárból, amelyben sokszínű fonalat húzott, és maga választotta a vörös - a szeretet és a kedvesség jelképét.

A történetben a filozófiai értelemben vették fel. Egy idős asszony veszteségeivel hosszú életet élt. Jarninek át kell adnia a következőt, és vissza kell adnia az elveszett családi emlékeket, összekötve őket egy piros szálral.

A szál egy cica folytatása, és az új területekre való költözéshez, és a sokféleségben megtalálható objektumokhoz és tárgyakhoz való interakcióhoz használja. A kígyó alternatívájaként - egy nagy varjú, és ha úgy dönt, hogy éjjel megy, hogy összekötje a fonal szálait egy zseblámpát, hogy megvilágítsa az utat. Kihagyhatod a PC-jedet, jelenleg nem biztosítod az orosz nyelv jelenlétét, de mivel a történet szavak nélkül egyértelmű, nem számít.

rendszerkövetelmények.

  • OS: 64 bites / Windows 8. 1/10
  • Memória: 4 GB RAM
  • Video kártya DX11 hardverrel vagy komponenskészlettel DX11
  • Protsessor: Intel Core 2 Duo processzor 2, 4 GHz vagy AMD Athlon Phenom X2 2,8 GGts
  • Noutbuk (PC): GeForce GTX 745M, AMD Radeon HD 8650G, Intel 4400
  • Statsionarny számítógép: Radeon HD 5750 vagy GeForce 450GT és 512 Mb
 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more