Könyvjelzők

Énekelt hősei

Alternatív nevek: Énekelt hősei

Énekelt hősei Online - ingyenes multiplayer szerepjáték játék a fantasy stílusban, egyedi grafika.

Énekelt hősök Online játék teszi a következő minimális rendszerkövetelményei a számítógépes játékos

1. Csatlakozás az Internethez.

2.. JavaScript-képes böngésző technológia Flash.

3. A jelenléte a jelenlegi Flash Player.

4.. Kijelző felbontása 1024 x 768 képpont.

Játék fejlesztők nem ajánlom ezt a játékot játszani az Internet Explorer, az Opera.

Regisztráció énekelt hősei a játék nagyon gyors - csak akkor kell, hogy adja meg az e-mail címét, és, és fogadja el a felhasználói megállapodást. További útmutatást ad a nem énekelt hősei Online regisztráció fog küldeni a megadott címre az elektronikus postafiók. Regisztráció énekelt hősei nem szükséges, ha van saját oldalán a szociális hálózatok, mint a Vkontakte és a Facebook -, akkor jelentkezzen be a játékot fiókját.

Énekelt hősei online játék egyedülálló grafika, emlékeztető képregény. Ez azonban nem zárja ki azt a tényt, hogy a világ artanga magas minőségére és sokféle helyszín - a város Free-Port, a barlangok és a pincébe.

Amikor elkezdi játszani a játékot online énekelt hősei, a karakter tartozhat a négy osztály:

• Warrior

• pap

• Ranger

• mágus

Azonban csak rajtunk múlik, milyen készségeket fejleszteni a karaktered. Énekelt hősei online játék van egy speciális funkciója - egy sor kártya, amely élvezni fogja. Attól függ, hogy nekik a felszerelés, fegyverek, karakterosztály. Ha nem tetszik valami, akkor mindig vásárolni, vagy megnyerni a csatát egy új kártyát, és kezdjük el cselekedni egészen másképp.

A harci rendszer egy körökre osztott játék. Tudsz harcolni a színpadon és végző különböző feladatokat. Sőt, a legveszélyesebb és ravasz szörnyek is összehangolják tevékenységüket, és támadnak meg, az egész csoportot. Csataterek különböző és eltérő jellemzőkkel, például akadályok, tekintve a hatályos, amelyek segítségével a karakter az energia szempontjából input - output. Egy séta, fly, ugrás, támadás és használja a képességeit.

Ha játszani a játékot online énekelt hősök, akkor várja meg a különböző feladatok, hogy adsz

• Circle of Power

• Steel Legion

Ez a két szervezet nem ismeri mágusok és harcosok volt. Nem azonnal adja a munkát, hogy a trófeát, hogy lesz valami egyedülálló dolog. Először akkor kell keresni egy bizonyos hírnevet. Ha csinálsz egy munkát egy kört a hatalom, hogy a hírnév fog szenvedni a Steel Legion és fordítva.

A karaktered különleges szemüveget dicsőséget, amely függ az arány az emberek a világon. A címszereplő, akkor is kap egyre több és jelzőket, mint például a Nagy Vásár, Zhetvoprinosyaschy vagy Bezisvesny, Humble. A címszereplő függ valamint a lehetőségeket -, hogy csatlakozzon a klán részt a harcokban az arénában.

Ha az énekelt hősök játszanak, majd befut a gazdasági rendszer. Először is, az összes erőforrás a játék teljes, és a játékosoknak meg kell újra őket. Másodszor, a piac lesz találkozás különböző lehetőségek árképzés, dömping, és más hiányt. Harmadszor, akkor létre egyedi fegyvereket és eladni őket.

Tudod teremt egy kereskedelmi útvonal a város a világon, a kereskedelmi és klánok használni a gazdasági növekedés és a támadás más városokban.

Lejátszás énekelt hősei izgalmas, mert ez csak attól függ, hogy a tevékenységek és a hozzáállás a többi karakter, akkor lehet fejleszteni, de nem korlátozódnak csak az egyik ág a fejlesztés, valamint csak élvezni a játékot.

Rendszer karakter fejlődés a játékban - bezurovnevaya, szintén a játék nem áll fenn a fajok és a pártok, és csak rajtad múlik, akivel harcolni.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more