Könyvjelzők

Városi Birodalom

Alternatív nevek:
Az

Urban Empire egy városépítő szimulációs játék, de ez csak első pillantásra. Az ilyen játékok grafikája nem a fő paraméter, de itt nem kielégítő, minden elég jól néz ki. A zene és a szinkronválasztás minőségileg történik.

Ha elsősorban egy település építésének szimulációja érdekel, akkor ebben a játékban nincs semmi különösebb dolgod, és jobb, ha valami mást keresel. Itt minden egyszerűbb és bonyolultabb is. Valóban fejleszteni fogja a várost, de nem a megszokott módon és nem mindig közvetlenül.

Ez a játék egy város irányításának szimulációja a testületi üléseken történő döntések meghozatalával.

Minden cselekvés közvetlenül érinti a rád bízott város életét és fejlődését. De beletelik egy kis időbe, míg meglátja.

kell
  • Politika
  • Döntse el, hogyan fejlődjön a város
  • Adók beállítása
  • A város költségvetésének kezelése

Több száz éven át uraltad a polgármesterek dinasztiáját. A legtöbb esetben több lehetőség közül választva hoz döntéseket. Egyedül azonban nem hozhatsz életet megváltoztató döntéseket. Mindenről egy kis tanács szavaz, amelyben a várost alapító családok képviselői is helyet kapnak.

A

Playing Urban Empire elsősorban a politikai intrikák kedvelőinek ajánlott, de mások is szívesen megnézik, hogyan befolyásolják egyes döntések a lakosság életét.

Befolyásolhatja a tanács összetételét úgy, hogy megpróbálja lojálisabbá tenni az uralkodó családok tagjaihoz. Gyűjtsön kompromittáló bizonyítékokat, és más módon befolyásolja a döntéshozatalt.

Nem könnyű befolyásolni mások döntéseit, próbálj találékony lenni, de ez nem mindig sikerül. Néha a túlzott nyomás éppen ellenkezőleg, ellened fordíthatja az embert.

A játék a város életének különböző kérdéseiben elmélyít. Itt nincsenek egyszerű megoldások, mindig vannak, akik elégedettek, és olyanok, akiknek nem tetszik a tetteid. Ne feledje, lehetetlen mindenkinek a kedvében járni, és megpróbálni azt tenni, ami a legjobb a város fejlődése érdekében.

Minden rendkívül valósághűen van megvalósítva, ilyen realizmus a játékokban nagyon ritka.

A játékot néha kritizálják azok a játékosok, akik azonnali eredményt akarnak látni tetteikből, de az életben, mint ebben a játékban, ez nem mindig van így.

Minden játék sok időt vesz igénybe, és ha tetszik a játék, akkor még sokáig élvezheti. Ha befejezted a játékot, ne csüggedj, kezdheted újra, minden új játék nem olyan, mint az előző.

Az új játékban egészen más utat járhatsz be, és megtudhatod, hogyan alakul a város sorsa, ha teljesen más irányba fordítod fejlődését.

A

Urban Empire ingyenes letöltése PC-re sajnos nem fog működni. Lehetősége van a játék megvásárlására a Steam portálon vagy a fejlesztők hivatalos weboldalán.

Kezdj el játszani, különben a játék önfejű tanácsai mindent megtörnek a bölcs útmutatásod nélkül!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more