Könyvjelzők

A városi riválisok

Alternatív nevek: A városi riválisok

Urban riválisok interneten - egy ingyenes online böngészős játék, amely egyesíti a játékosok a világ minden tájáról. Online játék városi riválisok kategóriájába tartozik a kártyajáték, és ez történt a stílus a képregények, ahol az események kibontakozó a játékban nagyvárosban Clint City, amely folyamatosan karbantartott ellenséges klán harcok között pártok ellenőrzésére az egész városra. A játékot városi riválisok online lehet bármilyen böngészővel (Internet Explorer 6 nem ajánlott! ) És telepítse a játék kliens - nincs szükség! Regisztrálj, és indítsa el a játékot ...

Regisztráció városi riválisok: Ha van egy fiókot a Facebook-on, akkor jelentkezzen be a játék segítségével a számla helyett a regisztráció az oldalon. Ha nincs meg, majd nyomja meg a gombot "Regisztrálj és játssz" a megnyíló ablakban, akkor válassza a stílus az első harci pakli: Brute force (ne hagyja, hogy az ellenfél nincs esélye), Slow Death (nyomtatott ellenfele magát a zsák trükkök ) Felügyelet (tartja a helyzetet ellenőrzés alatt, és jár a védelem). Ezután válassza ki az országot, írja be a megfelelő mezőkbe az e-mail, felhasználónév, jelszó, és a megadott kódot. Ha szeretne híreket kapni a városi rivális, hogy egy tick "Igen" vagy "Nem". Majd fogadja el a megállapodást a szabályokat a játék, és nyomja meg a gombot "Regisztrálj és játszani." Erre Csatlakozz a játék városi riválisok befejeződött, akkor készen áll a játékra!

Ebben a fényes és színes játék, akkor találkozik a fiatalokkal, és aláásta a hivatalos a különböző agresszív mutánsok, a bátor rendőrség és erőszakos gengszterek, valamint számos más, hasonlóan színes karakterek ...

Elején a játék kap az első munkahely - Mission, különböző típusú és nehézségi fokú. A kiküldetések során kapsz pontokat és díjakat ...

A játék indítása, akkor kapnak nyolc kártyát bizonyos karakterek, akik tartoznak a különböző klánok. Ezzel párhuzamosan részt vesz a csata kártyát csak négy lapot. Minden kártya megvan a maga sajátos jellemzői: Erő és Damage (fő), képesség és jutalmak (minor).

Elején a csata, minden játékos választ egy-egy az ő fedélzeten egy kártyát, és dobja el a csatába. Ne feledje, hogy a játékos, aki úgy dönt, a kártya a második harc, megvan az az előnye, hogy már látni fogja a térképet az ellenfél, és el tudja dobni a csatába erősebb kártyát. Ahhoz, hogy sikeresen elleni küzdelem a városi riválisok online játék, minden résztvevő helyesen kell felvenni a csapatot, miután a formája egy pakli kártya-karaktereket. Városi Riválisok online játék lehetőséget biztosít arra, hogy megvásárolja az úgynevezett gyűjthető kártya karakterek (számuk mintegy 50). Segítségével ezeket a kártyákat, akkor könnyebb lesz nyerni harcol, de hogy ezek a karakterek nem lesz könnyű, így szükség lesz a fonalat. A városi riválisok az érintett több mint 600 különböző karakter, ami saját karaktert, és készségeket, hogy lehet fejleszteni, és megszerezni az újakat.

Minden játék karakterek egyesül a klánok, ami ezen a ponton a játék - 22 (a részletes történetét ezen klánok megtalálható a képregények, amelyek rendelkezésre állnak a helyszínen.)

Játszható online játék városi riválisok lehet több játékmódot. Például, mint például: Napi versenyek, ELO, Survivor, Deathmatch. ...

A kezdeti szakaszban, akkor harcolni a játékosok a szinten (azaz nem komplex). Aztán, ahogy a játék előrehaladtával, akkor fokozatosan a nehezebb szinteken (ahol van, hogy gondosan válassza ki a taktika a harcot). Extreme szint lesz elérhető, amelyek elérték a magas lécet a játékot (már most is szigorúbb szabályokat).

A vezető csata a városi rivális, akkor kap játékpénzt (Clintz), és a tapasztalat. Megkeresett pénzt lehet költeni a vásárlás az új karaktert. A VIP-shop "Boutique", lehet kapni Elite-karaktereket, de valódi pénzért.

Városi riválisok játszani, akkor fokozza harci képességét, a lapjait a speciális tabletta - Pillz (például tabletta fokozza a harci képessége a karakter kártya 2-szer). Elején a csata, akkor kap 12 Pillz (ami lehet terjeszteni az lesz az ő harcosok 4) bekezdésének és a 12. életét. A fő cél a csatában -, hogy minél több életet az ellenség. Ki lakik ott lesz több, a győztes!

Játssz Urban riválisok része lehet egy meglévő céh vagy saját ...

Általánosságban elmondható, hogy a játék nagyon szórakoztató, akkor írja le neki a hosszú, jobb játszani, legalább egyszer. Tehát, városi riválisok ellenőrizze vár rád!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more