Könyvjelzők

V emelkedő

Alternatív nevek:
A

V Rising egy RPG játék, amely egy vámpír életét egy teljesen más szemszögből mutatja be. Itt komor, de nagyon szép grafikát, jó hangszínt és zenét fogsz látni, ami megfelelő atmoszférát teremt a játékban.

Egy vámpír élete nem olyan egyszerű, mint amilyennek látszik. Számos tényező árthat ezeknek az éjszakai lényeknek.

A túléléshez egyszerre több tevékenységi területre kell figyelnie.

Íme néhány közülük:

  • Fedezzen fel egy hatalmas nyitott világot, és fedezze fel titkait
  • Építs egy kastélyt, hogy fellegvárod legyen, ahol gyógyulhatsz és pihenhetsz
  • Csak éjszaka működjön, vigyázzon a pusztító nappali fényre
  • Gyűjtsön forrásokat a felszerelések és fegyverek fejlesztéséhez
  • Győzd le ellenségeidet, tárj fel új képességeket, és fejleszd a már meglévő képességeidet
  • Légy magányos vándor, vagy gyűjts össze egy baráti csapatot, hogy segítsenek az úton

Mindent egyszerre csinálni nem lesz könnyű, főleg eleinte, de idővel meg fogod tudni szokni a játékot.

Mielőtt elkezdené játszani a V Risinget, nem árt, ha végignéz egy rövid útmutatón, és elsajátítja a vezérlőket.

Következő, menj tovább. A játék legelején próbáljon meg a lehető legszembetűnőbb maradni, hogy ne botljon túl erős ellenségekbe, különben az utazása sokkal korábban megszakadhat, mint szeretné.

Ha elegendő tapasztalatot szerez, többé nem kell félnie az ilyen véletlenszerű találkozásoktól.

Az elsajátítható képességek arzenálja valóban hatalmas. Ez lehet különféle harci technikák és speciális támadások, vagy akár állatokká válás vagy a hipnózis művészete.

Fejleszd tehetségedet, és még a világhírű Drakulát is felülmúlhatod.

Alakítsa át ősi kastélyát áthatolhatatlan erőddé. Ne hagyd, hogy más vándor vámpírok és bosszúálló parasztok átvegyék az uralmat. Építs áthatolhatatlan falat a kastély köré, és védj meg minden megközelítést halálos csapdákkal.

A környező világ tele van lakosokkal. Nem mindenki fogadja szívesen, de nem tehetsz ellene. Kövesd nyomon a szörnyeket, menj be az odúikba, és vigyél el minden értéket, amit ott találsz. Pusztítsd el a banditákat, hogy birtokba vegyék a megszerzett kincseket. Rémületet kelteni a közeli falusiak településein. Pusztíts el vagy győzz le más vámpírokat, akik betévedtek a tartományodba.

Amint látja, soha nem fog unatkozni.

Arra is figyeljen, hogy időben étkezzen, mint e faj minden élőlényének, Önnek is szüksége van a rendszeres emberi vérből álló étrendre. Gondolja át, mennyire tele van a főszereplővel, mielőtt nekilátna a következő feladatnak.

Nem minden embert érdemes elpusztítani, mert egy ekkora kastélyt egyedül nem lehet kezelni. Hódítsd meg a falvak lakóit, és tedd őket hűséges szolgáidká.

V Rising letöltés ingyen PC-re, sajnos erre nincs lehetőség. A játékot megvásárolhatja a Steam platformon vagy a fejlesztők hivatalos weboldalán.

Telepítsd a játékot most, és megtudhatod, milyen vámpírnak lenni!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more