Könyvjelzők

Valheim

Alternatív nevek:
A

Valheim mindenképpen figyelemre méltó játék. Ez egy RPG, de egyben az egyik legjobb nyílt világú túlélési sim. Klasszikus stílusú szép grafika és nagyon jó hangkíséret várja a játékosokat ebben a játékban. Ráadásul a játék kooperatív, játszhatod egyedül és barátokkal is. A Co-op módban akár 10 játékos is csatlakozhat.

Mielőtt a Valheim játékkal játszol, ismerkedj meg a skandináv eposzt. Azt fogják mondani, hogy a csata után a legfőbb isten, Odin erőszakos foglyokat küldött a Valheim nevű tizedik világba. Ezt követően levágta a világot más világokkal összekötő Yggdrasil ágait. De egy idő után Odin rájött, hogy a foglyok túlélték, és gonoszt terveztek a többi világ ellen. Aztán Odin harcosok lelkét küldte Mitgardból Valheimbe, hogy meghiúsítsák ezeket a terveket.

A játék során pont ilyen harcos leszel. Egy óriási holló elviszi a központba, és onnan kell elindulnia Valheim földjén keresztül.

Nem olyan kevés föld van ebben a játékban, néhány óra alatt nem lehet átmenni.

Meglátogatod:

  • Rétek
  • Fekete-erdő
  • mocsarak
  • Hegyek
  • Síkság

És ez csak egy része a listának. De először is találjon anyagokat fegyverekhez és szerszámokhoz.

A következő helyre lépéshez meg kell találnia és le kell győznie az aktuális főnökét. Néha nehéz legyőzni, de néha egyszerűen megtalálni. Miután legyőztük a főnököt, megkapjuk a trófeáját és akasztjuk horogra a településen.

Amúláskor nemcsak erőforrásokat gyűjt, hogy fegyvereket és páncélokat készítsen magának, hanem fel is szereli a települését. Ebben nem vagy korlátozva, egy időre elfelejtheted a történetkampányt, és elkezdhetsz építeni, újrateremteni például egy várost egy másik játékból. Kicsit olyan, mint a Minecraft. Érdekes építeni, a fizika törvényeit még az építés során is figyelembe veszik. Helyesen kell kiszámítani az épület súlyát és a tartók szükséges erejét, különben minden összeomlik. Érdemes körültekintőnek lenni az erőforrások kitermelésénél, könnyen akár egy fával is leszögezhető.

Építés, település létrehozása nem korlátozott. Ültess kertet, ültess kertet. Nevelj méheket, vagy szerezz kutyát és macskát.

Ez az egész háztartás védelemre szorul, mindent időben falakkal kell körülkeríteni, különben a fénybe tévedt troll biztosan nem fog tetszeni neked és a falu többi lakójának.

Az építkezéshez anyagokra lesz szükség. Lebegő létesítmények segítségével szállíthat mindent, amire szüksége van. A játék elején ez egy egyszerű tutaj lesz, de idővel lehet majd hosszúhajót építeni. De minden nem olyan egyszerű, ez nem motorcsónak, és meg kell tanulnia a vitorla használatát, figyelembe véve azt a tényt, hogy a szél nem mindig kedvező.

Az étel szokatlan szerepet játszik a játékban. Nem fenyeget a halál veszélye, de az ételek felfrissítenek, és a különböző típusú ételek eltérő hatást fejtenek ki.

A harcrendszert sem fosztják meg a fejlesztők figyelmétől, minden nagyon realisztikus. Különféle ellenségek gyengéi lehetnek bizonyos típusú fegyverekhez, ezt különösen a boss csatákban érdemes figyelembe venni.

Valheim letöltés ingyen PC-re, sajnos nem fog működni. De megvásárolhatja ezt a játékot a Steam játszótéren vagy a hivatalos webhelyen.

Kezdje el a játékot most, és győződjön meg arról, hogy ez az egyik legjobb játék ebben a műfajban!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more