Könyvjelzők

Változó világ

Alternatív nevek: A változó világ

Változó Világ Online - multiplayer játék a stílus egy futurisztikus katonai stratégia.

Online játék változó világban nem ró rendszerkövetelmények a PC-hez, még a rendelkezésre álló mobil-és okostelefonok, de a probléma akkor fordulhat elő, ha elkezdi a játékot, a böngésző az Opera Mini (web böngésző mobil eszközök).

Vegyél részt a játékban változó világ meglehetősen egyszerű - akkor van szükség, hogy adja meg a kívánt becenév, jelszó, e-mail címét, és válassza ki a kívánt nyelvet. Változó világ is kínál online regisztráció, akkor automatikusan regisztrálja a játék fórumon a néven, mint a játékban.

A játékban meg kell vizsgálni az ismeretlen bolygón, és megszerezni források révén adatbázisok. Változó világ online játék négy forrás

- Metal (termel robot bányász)

- (Kőolaj termel robot)

- Quartz (kvarc kollektor)

- Urán (uránbányászat robot).

Minden robot teszi a robot gyűjtő. Ha játszani a játékot online Változó világ, akkor lesz lehetősége tervezni robotok, hogy az igényeiknek, és ha szükséges, módosítani azokat. Ezen felül, te magad fog fegyverek és páncélok, védi őt, nevezetesen:

- Kinetic fegyverek (fém páncél)

- Laser fegyver (ami páncél)

Plasma fegyver (energia páncél).

Fegyverek és páncélok van szüksége, mint a többi játékos arra törekszik, hogy elfog a bázis, és válassza ki a források. Annak érdekében, hogy sikeresen védeni és támadni, a játék Változó világ on-line megadja neked a lehetőséget, hogy saját taktika csinál mind a három fordulóban a harcot. Ez a taktika akkor majd hívni, és mentse az alkalmanként sikeresen, és nem hozza létre újra.

Ön képes lesz arra, hogy válasszon a háromféle támadások ellenséges bázisok

- Rögzítése,

- Foglalkozás

- Dönthető.

Capture lehetővé teszi, hogy az összes nyereség az alapja a szakma - csak 40%, míg dönthető célja, hogy mozog az ellenség alap néhány sejt azzal a lehetőséggel, az elutasítás. Minden díj, hogy megkapja az esetben, ha egy sikeres támadás alakulnak át a pénzt.

Annak érdekében, hogy még az esélye a harcokban bázis támadni csak egy hadsereg, amely különben is, van egy határ, a súlya páncél egységek.

Játék Változó World Online is, hogy így sorban az adatbázisok, akkor offline, míg az adatbázis keményen fognak dolgozni. A játék elején kap három bázisok, és növeli a szint emelkedik, és a képesség, hogy ellenőrizzék a nagyobb számú bázisok.

Egy sikeresebb játék, meg kell, hogy olyan eszközöket, mint a

- Unit közgazdasági (tudomány, a technológia, a piac),

- Block tervezés (blokkolja a szilárdsági számítás, tervezés fegyverek és páncélok)

- Közlekedési block

- Block geológia.

Egyre fejlesztés minden blokk a szinten, ha játszani egy változó világban, vagy kapsz egy lehetőséget, hogy többet keresnek, vagy lehetőséget, hogy építsenek a jobb robotokat, vagy helyezze át gyorsan, hogy több erőforrás, ill.

Bolygókon, ahol vezetni erőforrások kiaknázása, van egy hatalmas különféle tájak - folyók, hegyek, sivatagok, erdők, városok, ahol akkor sem kap egy bizonyos típusú erőforrások vagy tervezési blokkok olcsóbban.

Elindítja a játékot egy speciális terület kezdőknek, ahol senki nem veheti el a bázis. Amint úgy érzi, képes teljes mértékben játszanak Változó világ, csatlakozzon a Szövetség - a szakszervezet, akár 20 játékos, akik támogatják egymást.

Változó Világ nyilvántartás áll a három szerver bolygó

- Sirius

- Vega-1

- Antares.

Változó világ megnyílik egy távoli bolygó, akkor a mester a robotok, és fejleszteni a saját taktikáját a harcok.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more