Könyvjelzők

Velenceiek

Alternatív nevek: Veneciancy

Velenceiek Online - egy új termék ismert online játékok cég Bigpoint. A fejlesztők a stúdió próbálnak előállítani játékok legszélesebb körben kiterjedő különböző műfajok és kategóriák játék, hogy minden rajongó az online játékok által kifejlesztett vázlat.

Között játék van Bigpoint stratégiai, katonai, valamint a dinamikus és a kaland, és az online játék a velenceiek - mediterrán kereskedők tisztán gazdasági stratégia, ami szükségszerűen vonzó lesz minden szerelmeseinek kényelmes és átgondolt gazdasági játékokat.

Regisztráció velenceiek a játékban - egy szükséges lépés ahhoz, hogy kezdjék építeni a saját kereskedelmi birodalom. Mint a többi játék a Bigpoint, velenceiek a projektben nyilvántartásba vétel egyszerű és gyors. Először a játékot velenceiek online van két lehetőség - akár a teljes egy speciális formája, jelezve azt a becenév, jelszó, kapcsolattartó e-mail címét és napját a születési, vagy pedig bejelentkezett egy számlára a társadalmi a Facebook-on. Tekintettel arra, hogy ma szinte mindenki esetében az internet-hozzáférést, regisztrált Facebook, a második lehetőség az lenne, nagyon kényelmes a többség akarja játszani a játékot online velenceiek. Ha úgy dönt, hogy hozzon létre egy régimódi, érdemes tudni, hogy a játék kéri a születésnapját annak érdekében, hogy ösztönözzék a játékos nevét a napon, ami speciális bónuszokat és lehetőségek a játékok Bigpoint állandó gyakorlat. Regisztráció velenceiek semmiképpen nem fog sok időt, és akkor elindíthatja a játék - online játék velenceiek teljesen böngésző alapú, és kezdjék építeni a gazdasági karrierjük nem kell letölteni és telepíteni minden ügyfelek.

Velenceiek online játék egy hatalmas játék világ sok helyek és lehetőségek a fejlődésre. A kezdetektől fogva, és emelje le egy kis kikötő város, a játékos egyszerűen elkápráztatta az összeg mindenféle épület látogatható, és a különböző játékok a rendelkezésre álló források feladatokat. Meg kell említeni a nagy grafikai játékok - velenceiek online még óvatosan és figyelem a részletekre jól kidolgozott játék, helyszínek, melyek szépen festett minden épület és minden ikon. Ez a hozzáállás a vizuális design tényleg hozza a játékos időkben a középkori Velencében.

Mit kell, hogy vegyenek részt egy ilyen szép és tele van lehetőségekkel világban? Miután a játék gazdasági, illetve és a feladatok jelentős lesz -, hogy egy bizonyos épület, szükség van a városban ebben a szakaszban, hogy az egyik port egy másik, konkrét termék, hogy megvédje a várost a támadó rablók vagy nyer külföldi település. Minden feladat kíséri tematikus jelenetek - nem csak, hogy készítsen egy objektum pont a B pont, és például, adja ki a láda drága bort mérni a szomszéd városba, hogy biztosítsák a szívességet, és kap lehetőséget a kereskedelmet.

Külön említést érdemel a fejlett rendszer esküvők, amellyel akkor létrehozhat egy egész saját dinasztia, amely lehet, meghaladja a jólét és befolyás még a királyi család. Mint látható, játék velenceiek érdekes és izgalmas, egy ilyen projekt nem maradhat közömbös, hogy a rajongók az összes gazdaságpolitika, különösen azért, mert a velenceiek játszhat teljesen ingyenes.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more