Könyvjelzők

Viking városépítő

Alternatív nevek:

Viking City Builder városépítő szimulátor valós idejű stratégiai elemekkel. A játék grafikája gyönyörű és meglehetősen valósághű. A szereplőket színészek hangoztatták, a zenei kompozíciókat is jól választották meg.

Egy rövid oktatóanyag elvégzése után, amely nélkül a kezdőknek nehéz lesz megszokni a játékot, készen állsz a játékra.

A vikingek, akiket vezetned, kemény harcosok hódítók, akik a középkorban megrémítették az európai településeket. Ez az a fajta utazás, amelyen a csapata részt vesz. Először is le kell szállnia egy ismeretlen partra, el kell foglalnia egy vagy több kis falut, és ezen a helyen kell létrehoznia saját települését.

Ezután fel kell készülni a kalandra:

  • Mester gazdálkodás, hogy elegendő élelmet szerezzen a hadseregnek
  • Keressen közeli helyeket kő-, fa- és fémbányászathoz
  • Építsen házakat embereinek
  • Tanuljon meg új technológiákat, amelyek lehetővé teszik jobb fegyverek gyártását
  • Biztosítson elegendő védelmet városának

Ezen feladatok elvégzése után további hódításokon lehet gondolkodni. Ha hadsereget küld hadjáratra, soha ne hagyjon túl kicsi helyőrséget a településen. A helyi urak minden bizonnyal kihasználják ezt a helyzetet, hogy visszaszerezzék elvesztett földjeikat. Még ha nem is sikerül, a hadseregük sok mindent elpusztíthat abból, amit sikerült elérnie.

Nem ez a település lesz az egyetlen. Építs erődöket, hogy megvegyék a lábukat új területeken, alakítsanak ki kereskedelmi kapcsolatokat a városok között.

A Viking City Builder játéka azért lesz érdekes, mert a hihetetlen grafika mellett a fejlesztők igyekeztek a lehető legpontosabban újraalkotni a korszakot. Minden épület, mind a lakossági, mind a kereskedelmi célú, teljesen összhangban van azzal, amit a valódi vikingek építettek. A fegyvereknek és a szokásoknak is vannak analógjai a középkor történelmi eseményeiben.

A harcrendszer nem túl bonyolult, nagyobb figyelmet fordítanak a taktikára és a stratégiára, mint a műfaj sok játékában.

A birodalom és a gazdaság életének irányítása nem kevésbé érdekes, mint a terület kiterjesztése. Rendeljen szakmákat az emberekhez, határozza meg a feladatokat és azok elvégzésének sorrendjét, képezzen ki új harcosokat.

Minden számít, a játék világa lakott, és nem csak az emberek jelenthetnek benne veszélyt. Biztosítson védelmet a favágóknak és más munkásoknak a településen kívül, különben megtámadhatja őket egy farkasfalka, vagy például egy hibernációból felébresztett medve.

Az urak, akik előtted birtokolták ezeket a földeket, szintén közel sem ártalmatlanok. Falvaikat meglepetésszerűen elkapva könnyedén megbirkózol az ellenállással. De amint összegyűlik az európaiak serege, hogy visszaszerezze földjeiket, nehéz dolgod lehet, ha addig nem lesz időd erős védelmet kiépíteni.

A játék izgalmas, és a tájak is nagyon szépek, annak ellenére, hogy a projekt a hozzáférés korai szakaszában van. A megjelenés előtt sokat javítanak, kiegészítenek.

Viking City Builder letöltése ingyen PC-re, sajnos nem fog sikerülni. A játékot megvásárolhatja a Steam portálon vagy a hivatalos weboldalon.

Kezdj el játszani, és segíts egy bátor viking törzsnek benépesíteni Európát!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more