Könyvjelzők

Vikingek a klánok háborúja

Alternatív nevek: Vikingek Klánháború

Igra Vikingek A klánok háborúja (Vikingek a klánok háborúja) a számítógépen.

Viking Game A klánháború a játékosokat az északi földekre fogja vinni, ahol a természet kemény, és csak a legerősebb, legokosabb és legbátrabbak maradhatnak. A havas hegyek körülvesznek a pusztított városokat, amelyek túlélték a barbár reideket, és imádkoznak Odinnak, hogy túlélték egy másik napot. De nem minden olyan szomorú, mint az első pillantásra, ennek a nemzetnek a fő előnye az elme és a bátorság erőssége. Az egyik katona érdemes egy tucat, a lényeg az, hogy megtalálja a bölcs uralkodót, aki az ellenségek elleni küzdelemhez és a pusztított városok gazdaságának növeléséhez vezet.

iPlayer Vikingek A klánok háborúja nagyszerű kombinációja a többjátékos böngésző stratégiának és szerepjátéknak. A felhasználók különböző módon fejezhetik ki magukat - a várostervezővé válás, a gazdaság fejlesztése és a diplomáciai kapcsolatok kialakítása, és természetesen bölcs parancsnokok kipróbálására, az újonnan létrehozott államot védő legerősebb hadsereg irányításával. Ebben a világban csak erejű, csak a bátor harcosok támogatásával lehet szabályozni a város határait, és megteremteni a törvényt ezeken a durva területeken.

vikingföld lakik Yarly, a káosz uralkodik itt, és mindenki azt akarja, hogy minél kevesebb szűkös erőforrást kapjon, valamint korlátlan hatalmat. Annak érdekében, hogy a havas földek mesterévé váljunk, és a játékban gazdagságot irányítsuk, a Vikings War of Clans regisztrációra van szükség. Csak egyszer kell átmennie, feltöltve az összes mezőt a megfelelő formában, nevezetesen egy becenevet és egy e-mail címet. Még könnyebb bejelentkezni egy fiókkal az egyik szociális hálózaton.

A játék jellemzői Vikingek a klánok háborúja.

A regisztrációs eljárás befejezése után a játékosok választhatnak egy hős, egy virtuális vonalzót. Lehet, hogy férfi és nő is lehet. Minden típus nagyon jellegzetes, a vikingek vérébe belép. Miután választott, a hős egy kis emelet tulajdonába kerül, egy romos várat, és több megmaradt túlélő is. Az egykori nagyváros tönkrement, az épületek megsemmisültek, és bölcsek vének elpusztítják ezt a települést. A játékos fő feladata a város újjáépítése, a szükséges erőforrások kitermelésének létrehozása és hadsereg létrehozása. Minden épület fontos a gazdaság és a katonai erő fejlesztéséhez:

  • A gazdaságok gondoskodnak az élelmiszerekről,
  • Munkatársak a fűrészüzemben, egy deszkát készítenek az erdőből, az építéshez szükségesek;
  • A kőbányákon a munka teljes körű, erős falakra van szükség a megbízható védelemhez,
  • A kovácsoltvasakban hozzon létre páncélt és ruhát a hősnek, ő pedig legyőzhetetlen maradhat
  • V gyógyító harcosok,
  • A birtokukban katonai trükköket fognak képezni.

B Vikingek A klánok háborúja nem tud PC-n játszani a tudomány fejlesztése és a tudás megszerzése nélkül, a felhasználók szerencsések ebben a kérdésben, az ellenség nem tudta elpusztítani a vének tekercseit, bölcsességük a modern uralkodóhoz vezethet, ha időt talál a fóliák tanulmányozására. A játék másik jellemzője a térképek rendelkezésre állása, mindegyik 81, ahogyan fejlődnek, szintről szintre, az új területekre való áttérés lehetősége megnyílik, annál újabb a térkép, a kevésbé erős ellenségek az úton.

A

Geroi egy külön történet, melyet fejleszteni lehet, tapasztalatot és tudást nyer. Minél több feladatot hajtottak végre, a lakosok és a város számára megtörtént a csaták és a jó cselekedetek. Minél nagyobb a karakter teljesítménye. Megszerzi azt a képességét, hogy még kisebb hadsereg is legyen ahhoz, hogy a legerősebb ellenség fölötti győzelemhez vezessen. Minél magasabb a hős szintje, annál több artefakt és páncélos állampolgár áll elő neki, a többi játékossal szemben a fölény.

játék A Vikingek klánok háborúja sokkal egyszerűbb, ha csatlakozol az egyik klánhoz. Szövetségesek nélkül nem tudod legyőzni az egyesült ellenségeket.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more