Könyvjelzők

Vikings klán háború

Alternatív nevek: A vikingek klánok háborúja

A vikingek klánháborújáték a számítógépen, a harcos

A

Plarium rendszeresen örömteli az MMO stratégiák rajongóit új játéktermékekkel. A vikingek klánháború 2015-ben jelent meg. , és azóta csak a rendszeres frissítéseknek köszönhetően növeli a népszerűséget. A játékot olyan mobil alkalmazásként fejlesztették ki, amelyben a világ minden tájáról származó játékosok egyesülhetnek a viking klánokban és felszólalhatnak az ellenség ellen.

A javasolt telek nagyon dinamikus és változatos. Azt is el kell mondani, hogy a vikingek klán háború ingyenesen letölthető a számítógépére, és elkészítheti saját történetét. Ezzel együtt pénzügyi komponenst biztosítanak, ha források, műalkotások és szivattyúk állnak rendelkezésre a gyorsított promócióhoz és fejlesztéshez. A bevételszerzés olyan, mint egy ingyenes játékrendszer, de a valódi pénzbe történő befektetésre vonatkozó ajánlatot a beállításokban ki lehet kapcsolni.

A játékosok fő feladata, hogy megszerezzék a hatalom helyét, amely bármely királyság középső részén található. Ez csak a klán részeként lehetséges.

A klán vezetője, aki ezt sikerült megtenni, a királyság királyává válik az elfogott Hatalom Helyével, és az alárendeltjeinek bármelyikét kioszthatja a 16 előírt cím közül. Miután új rangot kapott, a játékos minden befolyását megtapasztalja, mind pozitív, mind negatív.

A játék jellegzetes tulajdonságai

Egy másik fontos részlet 2017 óta volt a Viking Klán Háború letöltésének a lehetősége a számítógépen. Ebben az esetben a forgatókönyv és a feladatok változatlanok:

 • Készítsen és fejlesszen klánokat
 • Fejlessze meg saját városát azáltal, hogy megépíti a szükséges eszközöket Források (élelmiszerek, ásványi anyagok, fa, fém) kinyerése
 • Felhalmozódik a játék valuta (ezüst és arany)
 • Szivattyúzza a főszereplőt
 • Vegyen részt a csatákban
 • Érje el a vezető célt

játékos fonalak és klánok lesz, akár 100 taggal együtt. Mindegyiknek egyedi heraldika, szlogen, neve és hierarchiája van:

 • vezér
 • A vének
 • Tábornokok
 • Warriors
 • rendes

A

viking játékklán háború az egész világ embereit egyesíti, és maga különféle királyságokból áll, amelyeket 45 000 játékos lakott. Mindegyik megépíti saját városát, hogy így szabadon mozoghasson szülőföldének területén. Megengedett még egy személyes település áthelyezése egy másik királyságba, de csak egyszer, ezért gondolja át alaposan a sorsos lépés előtt.

Egy kicsit a csatákról

Mindenki tudja, milyen súlyosak a vikingek, és tudatos életüket hódításokban töltik. Erre szentelték a vikingek klánháború játékát, noha nem zárható ki a fontos gazdasági rész.

Itt harcolnak az összes klán és királyság. A „klánharc” részeként különböző királyságbeli csoportok képviselői vannak jelen az arénában, hogy megmérjék az erőt és a készségeket. A csata kimenetele attól függ, hogy a harcosaid milyen jól pumpálódnak. A győztes egész héten bónuszjal jár, az új ismeretek felgyorsult ütemben érkeznek, az építési szint és a fellegvár erőforrások fejlesztése 10% -kal felgyorsul.

ezenkívül a Viking War of Clans játék hatalmas királyi versenyeket szervez. A királyságok véletlenszerűen párosulnak és a csata megkezdődik. A győztes megkapja az Istenek bányáját, ahol a nemesfém kinyerése tízszer magasabb, mint a klasszikus aranybányákban.

A vikingek klánháborújának a klánon belüli

A játék lehetővé teszi támadó csapatok létrehozását az ellenséges városok megtámadására. Kölcsönös segítségként a játékosok cserélhetnek erőforrásokat, hasznos ismereteket és készségeket, ami erős szövetségeket alkot a barátságos klánok között.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more