Könyvjelzők

Falu és tanya

Alternatív nevek:

Village and Farm egy szórakoztató farm mobil platformokhoz. A játékban fényes grafikát fog látni rajzfilm stílusú. A zene úgy van megválasztva, hogy még egy felhős, esős napon is felvidítson.

Itt sok kellemes házimunka található a ház körül:

  • A ház és a pajta felújítása és bővítése
  • Műhelyek és gyárak építése
  • Kezdés és állatok és madarak gondozása
  • Vesse be a földeket, és időben arasson be
  • Gyártott termékek kereskedelme
  • Végezze el speciális feladatokat és szerezzen tapasztalatot
  • Ismerje meg a tanyasi szomszédokat

Ez az esetek rövid és hiányos listája. Kezdje el játszani a Village and Farm játékot, és tapasztalja meg, mennyi különféle feladat és még több szórakozás van.

Kezdőknek, hogy megértsék a kezelőszerveket, az lenne a legjobb, ha átesnének egy kis képzésen, amelyről a fejlesztők gondoskodtak.

Minden nem korlátozódik magának a gazdaságnak a tevékenységére. Lehetősége lesz ellátogatni a legközelebbi városba, és akár üzleteket is nyitni ott. A közeli tavat érdemes felkeresni horgászni vagy rákcsapdát állítani.

Rendezd el az épületeket a farmon, ahogy akarod. Dekorációhoz dekorelemeket vásárolhat. Válassz egy kerítést, és ültesd be a területet egzotikus gyümölcsfákkal és virágokkal. Méheket tenyészteni, hogy viaszt és mézet kapjanak.

Szerezzen be magának egy vagy több háziállatot egyszerre. Vigyázzon kedvenceire, és ne felejtsen el játszani velük.

Idővel a gyártási láncok hosszúak lesznek, ami azt jelenti, hogy több tárhelyre lesz szükség. Bővítse istállóját, és építsen egy silót a készletek tárolására. Nem lesz könnyű, nehéz beszerezni az építőanyagokat, és sokra lesz szükség.

A játékpiacon legyártott termékekkel kereskedhet, a vásárlók valódi emberek. Fedezze fel, mire van a legnagyobb kereslet, és állítsa be a termelést.

Hívja meg barátait játszani vagy ismerkedjen meg újakkal. Hozz létre közösségeket és vegyenek részt versenyeken együtt. Ha szükséges, mindig kérhet segítséget a szövetségesektől, vagy segíthet nekik. A kommunikáció érdekében itt kényelmes chat áll rendelkezésre.

Csatlakozz a játékhoz minden nap, és nyerj napi és heti tevékenységi díjakat. Végezze el a napi feladatokat, hogy még több ajándékot szerezzen.

Ünnepnapokon és nagyobb sportesemények alkalmával számos tematikus versenyt találhat olyan díjakkal, amelyeket máskor nem kap meg. Gyűjtse össze az ilyen tárgyak teljes gyűjteményét.

Gyakran megjelennek a frissítések, amelyek több dekorációt és új, még érdekesebb feladatokat és versenyeket hoznak a játékba.

A játékon belüli boltban építőanyagokat és egyéb erőforrásokat vásárolhatsz játékon belüli pénzért vagy valódi pénzért. A választék minden nap frissül, és a szükséges árukat gyakran kedvezményesen lehet megvásárolni. De e nélkül is sikereket ér el, csak egy kicsit több időbe telik.

A

Village and Farm ingyenesen letölthető Android rendszeren az oldalon található linkre kattintva.

Kezdj el játszani most, hogy elkezdd építeni álmaid farmját!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more