Könyvjelzők

VirCities

Alternatív nevek: VirCities

VirCities Online - ingyenes böngésző alapú multiplayer játék, amely szimulálja az állampolgárok életét. Akkor jelenik meg a szerepét egy bizonyos karakter a lakosság, a város, és dolgozzon ki, és a mester egy adott szakma, hogy közvetlenül részt a politikában, és megpróbál mindent megtenni, hogy szülővárosába virágzott. Meg fogja találni magát körül, különböző emberek, akik közül az orvosok, üzletemberek és egyszerű munkások és politikusok. Lejátszás VirCities nem kölcsönhatásban velük lehetetlen. A játékmenet olyan helyzetek, amikor így vagy úgy meg kell küzdeniük a többi lakói a metropolisz. Például néha kell valaki, aki segít, mondjuk, kíméletlenül a fejfájás és nagy szükségünk van, hogy az orvos - ez a probléma, és nem egyedül dönt. Vagy bármilyen kérdése van, akkor miért nem kér tanácsot a munkavállaló? Érdemes azt mondja, hogy a játék azt jelenti, VirCities társadalmilag aktív életet, és egy remete nem működik. Különben játék interakció, a játékosok képesek kommunikálni egymással a chat. Tehát, mint látható, a magány itt és nem szaga! Csatlakozzon hozzánk találni megbízható barátok, randevúzz nehézkes és csak szórakozni izgalmas játék!

Játssz ingyen VirCities lehet bárki. Ezen kívül a projekt igazán megfizethető, és nem sokk a felhasználók nagy rendszer követelményeinek. A játékmenet nagyon alkalmas internethez kapcsolódó számítógép átlagos konfiguráció, és természetesen, a jelenléte az egyik modern böngészők. Legyél az új rezidens VirCities regisztráció. Fiók létrehozásának folyamata a következő: írja be az alias szerint az e-mail címét, jelszavát és confirm átgondolt a következő sor határozza meg a padlót, valamint a kívánt várost választott avatar bevezetett beceneve meghívott játékos (ha van) és újraírt kódot a kép. Végül meg kell erősítenie, hogy elfogadja a felhasználói megállapodást, majd kattintson a "Bejelentkezés a városban."

A regisztráció során, akkor válassza ki az öt városban. Ajánlott olyan városok, mint Moszkva, London, New York, Peking és Tokió. Jelenik meg a kiválasztott város, mint egy kezdő lesz élni a kollégiumi szobában, amit nyújtanak. És az elején a zsák egy kis pénzt, hogy túlélje az első alkalommal. Meg kell tanulni és megérteni, mi az, ami. Javasoljuk, hogy kezdeni egyszerű küldetések, amelyek kifejezetten az újonnan érkezők. Mellesleg, a munka adja, és azt is jelzi, ha valami nem világos.

Többé-kevésbé mester, a második dolog, amit tenned kell -, hogy munkát találni. Szükséges a létezését más bevételi forrása, miután a pénz elköltése első, meg fogja találni magát egy zsákutcába. A karakter, folyamatosan kell vásárolni néhány dolgot, az élelmiszer. Szakma lehet választani, hogy a szeretet. Akkor kell fejleszteni a készségeket és nő a szakmai értelemben. Hány órát egy nap dolgozni megoldja magukat. De ne felejtsük el, hogy a hős minden bizonnyal szükség van legalább egy pár óra alvás, vagy pedig a versenyen a gazdagság, csak leesik a fáradtságot, hogy felhalmozódik a lépést a felhalmozott fizetést. Idővel, akkor mentse elég pénzt, hogy megnyitja a saját cég, és már nem dolgozik valaki. Meg kell mondanom, hogy ebben az irányban a felhasználó megkapja a választás szabadságát. Szeretné megnyit egy gyártó létesítmény, amit akar - laboratóriumi kutatási, akarom - üzlet feldolgozásra erőforrások vagy üzem a nagyon forrásokat, és így § Lehet indítani egy vállalkozást, akkor kell engedély, és tudja, hogy vegye meg a saját megtakarítás.

Nyilvánvaló, hogy fog játszani VirCities, összpontosítva a figyelmet nem csak a munka pontokat. Így lesz képes, ha azt szeretné, hogy látogasson el egy speciális alap, és részt vesz a harcokban. Ez sokat segít, hogy elkerülje a mindennapi gondokat. A harcrendszer magában harcol botokat és egyéb szereplők (azok beleegyezésével). Van egy csata az automatikus üzemmódot. A siker attól függ, hogy a paramétereket, melyek felruházva vagy egy hős, valamint a használt fegyver.

Érdekes módon a játékok világában a politikai rendszer. Élén a város feláll. Ez irányításáért felelős állami vállalatok található, a város, és a különböző törvények, amelyeket aztán megbeszélés olyan komoly emberek tanácsadóként. A Tanács dönt a szavazás arról, hogy hagyd ki a másik törvény. A város lakói vehetnek részt a politikai életben, és befolyásolja a sorsa a város külön-külön. Végül is, minden hónapban szavazás, ami az intézkedések és a megválasztott tanácstagok. Meg kell mondanom, hogy nincsenek korlátozások és futtatható bármely állampolgár. Tehát, ha van ilyen a vágy, akkor léphet a politikában.

A játék sok különböző elemeit. A játékmenet nagyon telített és lenyűgöző! És jobb, ha ahelyett, hogy olvassa el a funkciók a projektet, akkor a saját tapasztalatok fogják érdemben. Hidd el, lesz ragadtatva - nem éppen néz csalódás! A jó hangulat és sok szerencsét az összes törekvések!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more