Könyvjelzők

Virtonomics

Alternatív nevek: Virtonomica

Virtonomics Online - egyedülálló ingyenes böngészős multiplayer online játék formátumát, amelynek végrehajtása nem analógok az interneten. Nagyjából online játék Virtonomics - egy nagyszabású gazdasági szimulátor. Ezen belül az online játék, a kommunikáció és kölcsönhatásban vannak egymással több millió tagja van a világ minden tájáról.

Vegyél részt a játékban Virtonomics nem tart sokáig, és az egyetlen szükséges feltétele annak, hogy kezdj el játszani a játékot Virtonomics online. A regisztrációhoz meg kell dönteni egy virtuális ország, ahol játszani, és adja meg az e-mail címét. Valójában, miután jön az e-mail értesítést arról, hogy a regisztráció Virtonomics befejeződött, nyugodtan indítsa el a játékot. A kiválasztásnál olyan ország kell kezelni nagyon óvatosan, mert ez lesz a virtuális otthont a játékok világában.

Virtonomics online játék, nem követelőző a földrajzi helyzet és az életkor és társadalmi tényezők igrakov, és játszani is lehet, aki szereti a nem csak izgalmas, de ez teszi a játékot mozgás Bashers, a remény.

És a nagy, a játék kliens - az a hely, amely körül forog az egész játék. Minden bennszülöttek élnek, és a virtuális világban Virtonomics. A játék szimulálja minőségileg bizonyos gazdasági folyamatok és műveletek fordulnak elő a mindennapi életben a legtöbb nagy cég, és néha még az államapparátus. Játékmenet feltételesen osztva több tevékenységi területet érint: a kereskedelem, az ipar, a bankszektor, a tudomány és a tőzsde. Amellett, hogy ezek az iparágak, a játék elérhető még néhány, ahol talál magának kezdett játszani Virtonomics.

Virtonomics online játék úgy van felépítve, hogy a parancs bizonyos létesítmények: üzletek, a kockázatitőke-alapok, a vállalat vagy cég, valamilyen módon részt vesz az üzleti folyamatok. Tetszése, bérelhet munkavállalók a cég határozza meg, a bérek és biztosítja, hogy, amennyire eredményesen és hatékonyan működnek, kezelheti ellátás szükséges nyersanyagok az üzleti mindig, hogy készítsen egy profit. Az Ön rendelkezésére is, a képesség, hogy ellenőrizzék a külső pénzügyi politika. Ön személyesen is meghatározza az árakat a termékek szabadítani. Virtonomics játék, amely szinte soha nem fárad bebizonyította magának, mint kiváló gazdasági szimulátor, és egy jó elméleti és gyakorlati alapot azok számára, akik mindig is arról álmodott, hogy nem a saját üzletét, de túl ápolja a pénzét kockáztatni őket kezd tanulni üzleti menedzsment. Láthatóan elégedett azzal a lehetőséggel, értékesítő vállalkozás többi játékos.

Ez csak azért történt, hogy az üzleti világban a verseny nem megy sehova. Konfrontáció ezen a területen történik, ellenőrzési módszerek az árupiacon, az áru-eladott értékpapírok. Természetesen a fejlesztők nem kímélték oldalon és a különböző tranzakciók, megállapodások és szövetségek egy nagyszerű eszköz a fejlődő üzleti sobstvennogoo. Ami igazán mit mondani, a hangsúlyt a társadalmi eleme a játék nem történt hiába, és ez kifizetődött.

Playtime a Virtonomics újratervezi minden este és egy normál nappali repülni az egész játék héten. Ezért minden héten a piacok változnak ezek vagy más pénzügyi mutatók, árak ugrás, tőzsdei árfolyamok mindig megy fel, vagy esik le drasztikusan, raktárak tele új erőforrások és az üzleti hozza meg megérdemelt jövedelem. Két szó, az élet forr. Minden alkalommal, amikor ez a változás lehet befolyásolni bizonyos paraméterek a te dolgod, ami később hatással van a teljesítményre, hogy számított a végén a következő játék a héten.

Elvileg a nem-agy, hogy a pénz - a legfontosabb valuta, és az elsődleges forrás a játékban. Ezek költ a fejlesztésére a meglévő vállalkozások, új építés, termelési eszközök és még sok más.

Összefoglalva, azt kell mondanom, hogy a játék online játék Virtonomics ér mindenki, aki látja az alternatív iroda a rabszolgaság és a lélek álmait a saját ügyében. Regisztráljon, és ápolják a valódi világhírű cég! A szédítő üzleti világban, és egy csomó pénzt vár rád!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more