Könyvjelzők

Lord of the Galaxy

Alternatív nevek: Lord of the Galaxy

Lord of the Galaxy Online - multiplayer online stratégiai játék ingyenes. De a gubanc az összes, hogy a stratégia nem egyszerű, de nem sokkal - a stratégiai. Kezdő játék Lord of the Galaxy online akkor automatikusan hozzárendeli a tulajdonos az egész Földet, melyik lesz a helyszíne a hatalmas birodalom, ápolni és fejleszteni az Ön által azon az úton, hogy világuralomra. Vegyél részt a játékban Lord of the Galaxy nagyon egyszerű. Minden, ami szükséges az, hogy annak érdekében, hogy azonnal kezdjék játszani online játék Lord of the Galaxy - adja meg a fiók nevét, a címét, az e-mail fiókot és jelszót. Valójában, egy kis egyszerű lépés és nyilvántartási The Lord of the Galaxy befejeződött. Azonnal elkapja a szemét egy kis kellemes munkahelyi e-mail szolgáltatás, hanem azért, mert a levelet, amely megerősíti a számla aktiválása elérni azonnal. De ne veszítsék el a reményt, akkor biztos a várakozás.

Online játék The Lord of the Galaxy valósul meg úgy, hogy minden játékos, aki fut a saját bolygónk, hogy minden lehetséges erőfeszítést annak érdekében, hogy az ő hazája lett a legbefolyásosabb, és lehet a galaxisban és azon túl.

Az elején van a készletek öt egységet a kristály és fém. Mindez - a szükséges forrásokat, hogy építsen a különböző bányákban. Szintje a bányászati ​​szerkezet van, hogy dolgozzon, és folyamatosan figyelemmel kíséri a minőségi munka, mert a javítása állapotuk a raktárakban növekszik jelentősen elő meglepően sok a források. Termelés ellenőrzése, a fejlesztők megköszönni nyugszik a vállán az automatizált asszisztensek, így akkor is, ha offline üzemmódban vagyunk, a bányák folytathatja a munkát, és tegye meg a szükséges nyersanyagokat a malacka bank.

, De nem pihenni, mert a mellett, hogy fejlődik a hatalmas mennyiségű perspektíva és a nagy birodalmak, és a szomszédok időről időre, hogy nem hagyja abba pripodnosit kellemetlen meglepetés formájában ragadozó razziák, a háborúk és egyéb kellemetlen dolgokat. Lord of the Galaxy on-line játék, amelyben meg kell tartani a kész csatabárdot.

Napenergia - az egyik fő bázis épületek attól függ, hogy az energia biztosítunk elé az enyém. Valójában, a központ szállított energia egy speciális mutató, amely pirosra vált, ha szükséges, hogy létrejöjjön még több növény. Ha a kért meghaladja a termelt villamos energiát, akkor biztosan látni, hogy az index. Ellenőrzése energia - fontos része a játéknak, mert befolyásolja, hogy milyen gyorsan és pontosan lehet fejleszteni.

Védelem birodalom a rögzítése ellenséges csapatok végrehajtani egy sor flotta egységekről, amelyek lehet építeni a hajógyár. Beírni a kívánt kollichestvo űrhajók nem lehet csak kivédeni az ellenség, hanem, hogy látogassa meg, azzal a céllal, hogy hasznot a források és egy kis sabbotazh.

Laboratory, elérhető a játék, az építőiparban ad nekünk a tudományos eleme a fejlődését a birodalom, miután az építkezés az Ön rendelkezésére fogják vizsgálni tucatnyi technológiák egyszer sem segít mind békeidőben és háborús.

Kiszámítása a játék zajlik a sötét anyag - hasonlóan a pénz. Segítségével meg lehet vásárolni az elit harcosok, ezáltal új lehetőségek nyíltak meg felfedezni az új technológiák és taktikai manővereket. Bónusz kapott meg, vagy egy frissítés függ a bérleti költsége egy elit egység - Officer és specializáció. Csak a sötét anyag lehet vásárolni a különböző klán bónuszok és küldje el a barátaidnak. Lord of the Galaxy a módja annak, hogy játszani a barátaival lesz sokkal érdekesebb, mint szólóban.

Felett klán komponens fejlesztők pokorpeli elég komolyan. Valójában, mint sok más játék, lehet szervezni a szövetség vagy válnak Szerencsére létezik. Proof kiváló tanulmányi társadalmi eleme a játék folyamatos frissítések a fórum részben a klán játék, ahol a játékosok időről időre hadat egymást, és vendetták.

Játssz Lord of the Galaxy ajánlott mindazoknak, akik kínozzák egyoldalúsága különböző játékok a fantasy műfaj. Ha szeretné kipróbálni magát a szerepe a nagy császár, ami esik a lába az egész bolygót - ez a játék az Ön számára. Regisztrálj, és bizonyítani mindenkinek, hogy csak akkor - az igazi Lord of the Galaxy.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more