Könyvjelzők

Reign of Fire

Alternatív nevek: Reign of Fire

Reign of Fire Online - multiplayer online játék ingyenes, készült a stratégia műfaj. Készült, mellesleg, online játék Reign of Fire fantázia és a nagy és ez - egy körökre osztott stratégia, amelyben egy bizonyos idő után minden karakter lehetőséget kap arra, hogy legyen, mint. A fő cél a játék - létrehozása és fejlesztése a tartomány egy erős állam.

Vegyél részt a játékban Reign of Fire nagyon egyszerű, és nem igényel nagy erőfeszítést. Minden, amire szükség van, hogy kezdj el játszani a játékot online Power of Fire -, hogy adja meg a játékot és a jelszót. Tulajdonképpen, a regisztrációs Tűz Hatóság kerül végrehajtásra.

A kezdetektől fogva, a te kezedben van egy tartomány méretű hold, a fejlesztés, amely csak tőletek függ. Növelje a veteményeskertek akkor a segítségével két módszer: tűzzel-vassal vagy a karizma, a meggyőzés és diplomáciai képességeit. Reign of Fire online játék, amely előírja, hogy egy nagyon komoly koncentrációt, de ha még mindig engedelmeskedtek, és rabja a játék, ha megtapasztalhatják a különleges varázsa a mágia, amelyet áthat a játékban, akkor garantált a jó idő.

Valójában választotta az út a nyers erő egyre belül a tartományban, meg kell értened a módszertan olyan szerves része a játék, mint a hadiállapot. Miután megnyerte a háborút ellenség tartomány halad teljesen a mi irányításunk alatt. Bölcs lépés a strorony fejlesztők az a képesség, hogy az állam a háború csak két ellenség egyszerre. Mivel a bejelentés, hogy predsotavlyaetsya ingek négy órát ahhoz, hogy felkészüljenek a harcra. Azokon a területeken, hogy már elfogták, telepítheti egy többféle szabályozás: monarchia, köztársaság, a demokrácia, a kommunizmus, a diktatúra, a zsarnokság vagy teokrácia! Reign of Fire játék minőségileg más, mint más termékek, hogy eladta a sok különböző épületek, egységek és más finomságok, ezért szükséges kifinomult játékosok-ínyenceknek. Mégis, a játék készítői tett nem kis erőfeszítést, hogy a fejlesztés az állam lett igazán érdekes.

A fő mutatója a minőségi fejlődés az ország mérete és ereje a hadsereg. Combat karakter a játékban, az úton, hogy egy őrült hatalmas mennyiségű: lovasság, gyalogság, katapultot, ostrom torony és még sárkányok. A játékot online teljesítmény Tűz szeretete minden rajongó a katonai taktika és stratégia, és csak az emberek jól érzik magukat az áruló győzelem brutális véres csatákat.

Rögzítve a területen idővel kifejlesztésére, megszerzésére saját laktanyák, laktanya, amelyet képzett mágusok és a gyalogság, a piacok, amelyek kulcsfontosságúak a gazdasági fejlődés. Tower varázslók és a bányák, amely során nagy bányászati ​​termelési erőforrások is nagyon fontos, hogy bárki, aki azt akarja, hogy az állami alakult harmonikusan.

Minden épületnek megvan a maga ára, mért aranyat és egy bizonyos mennyiségű nyersanyag. Nem kell diszkontálni körökre osztott stratégia, ami azt jelenti, hogy milyen fontos a szerkezet függ a lépések számát, amelyre épül. De lehet orvosolni a helyzetet, csak annyit kell - hogyan kell felvenni több dolgozót, majd az ideje, hogy a épületeket jelentősen csökkent.

Egy játék, mint a tűz Hatóság kellemes és érdekes, hogy mindazoknak, akik szeretik az ismeretlen, mert a varázslat - ez az, amit az univerzum élő játék.

Egyik jellemzője a játék - speciális fogyasztási említett, a varázsvilág Magimatami. Kinyitják a játékos hozzáférést a különböző prémiumok élvezetes, mind a katonai és ipari.

Magee - a fő számok a játékban. A fejlettségi szintjük és kollichestva függ a sorsa az intelligencia kampányok sabbotazh ellenséges sereg, és a szörnyű pusztítás hatalmas sárkány, és elpusztítják az épületeket antagonisták.

Tűz Power Play, mint bárki, aki gyerekként mindig is arról álmodott, varázslatos kalandok, és ha még mindig várják, és feltérképezetlen adta hiszel a tündérmesékben, és hogy a jó nyer - regisztrálja és bizonyítani mit képes lesz Lord of Fire!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more