Könyvjelzők

Törzsi háború

Alternatív nevek: Tribal Wars

Tribal Wars: War Tribes Online - egy böngészős játék, amely akkor a középkorban. Játssz Klánháború akkor is lehetséges, az irodai számítógépen, hiszen a minimális számítógép futtatásához szükséges a játék: az operációs rendszer a Windows 98/ME/2000/XP/Vista / Hét Processzor Intel Pentium III 800 MHz RAM 256 MB és 64 videlkarta MB.

Vegyél részt a játékban Tribal Wars: War törzsek nem igényel további program, ugrások és nagyon egyszerű. Csatlakozz Tribal Wars: War Tribes kér a becenév - egyedi neve a játék, jelszó és e-mail címét. Itt lehet regisztrálni bármelyik 18 játék világát, azonban vizsgálja a funkciók Tribal Wars: War törzsek online regisztrációs javasoljuk tapasztalt játékosok, hogy csatlakozzanak a népszerű világot csak, ha azt szeretné, hogy alaposan megvizsgálja a jellemzői a játék. Felzárkózni a szomszédok a fejlesztés még mindig nem sikerül, és a kis falu nem vonzza a már építés alatt birodalmát. Később lehet játszani egy új világ odakint, és lesz egy szuverén uralkodó. Vegye minden a világ egyik érvényes az összes többi világban, de minden világban nem lehet egynél több számlája.

Online játék Tribal Wars: A háború kezdődik a törzsek, hogy ad egy kis falu, amely először is meg kell valahogy szépen hívják (a név is változott a városháza) és fejlesztése. Ehhez szükséges forrásokat

- Készült a fűrésztelep,

- Clay Pit ad agyag

- Bánya - fém.

Minél nagyobb az épület, annál több erőforrásra is termel. Ezért az első napokban lesz szükség, hogy az enyém erőforrásokat. A kapzsi szomszédok nem bírta a gyümölcs a munkájával, forrásokat lehet rejtett cache kapacitás, amely attól függ, hogy az ő szintjén. Szintén a falu körül lehet építeni egy bevehetetlen falat.

Ha lehetővé játék Tribal Wars: War Tribes online, meg kell, hogy azonnal termelni csapatok. És akkor lehet kezdeni, hogy rabolni kicsi vagy elhagyott falvak, így növelve az ellátási források és a gyorsuló fejlődését. Ha nem tudja még sem rabolni, sem megvédeni, és a szomszéd egyértelműen készül el a háborúba, akkor próbálja meg írni neki egy diplomáciai levelet. Ha már egy kicsit erősebb, akkor elkezd keresni hasonló gondolkodású szövetségesek, akikkel fejleszteni a törzs védeni és támadni.

Tribal Wars: Tribal Wars online játék lehetővé teszi, hogy szép grafikus áttekintést a faluba, és a tulajdonosok a prémium számla, eltekintve a szokásos média kaphat több és több, például az idő, amely alatt töltötte a raktárban.

Ha a játék Tribal Wars: War Tribes online, akkor képes lesz arra, hogy válasszon a 13 fajta, minden egyes egység saját célját. Például egy cserkész felfedezhetik, hogy mi történik a szomszéd, és mennyi az erőforrásokat, és segítségével a nemesek is elfog más falvakban teljesen, amely összeköti őket, hogy vagyonukat. Az összes többi katona is van a speciális képességek, amelyek jól kell tanulmányozni, mielőtt harcolni.

Játszható online játék Tribal Wars Tribal Wars - egy olyan lehetőséget, hogy a vezetője a törzs, vagy csak egy vén, aki a jogot, hogy fogadja el az új tagok a törzs, valamint a leveleket, hogy a játékosok az ő törzse és magatartási diplomáciai kapcsolatokat a szomszédokkal . A játék az online játék Tribal Wars: War Tribes, nem szabad elfelejteni, hogy ez egy csapatjáték, így vegye fel a törzs ízlés szerint rendkívül fontos. Ha nem visz, vagy valamelyik törzs, vagy hasonló, akkor hozza létre a törzs. Sikeresen játszani Tribal Wars: War törzsek is aktívan részt vesz a kereskedelem - a kereskedelmet foglalkozik, szomszédok és a piacra a többletforrások. Ez a funkció lehetővé teszi, hogy küldjön erőforrás segítséget egy barát vagy a forrásokat, hogy a falvakat.

In Tribal Wars: War Tribes játszani - egyedülálló lehetőséget úr kis falu lett a világ ura!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more