Könyvjelzők

Stormfall Age of War

Alternatív nevek: Stormfall Age of War

Stormfall Age of War egy böngésző alapú online játék, amely egy stílus katonai-gazdasági stratégiák. Ebben a játékban lesz harcot a gonosz orkok, amit menteni az egész bolygót.

Stormfall Age of War a bejegyzést az orosz, így nem kell minden nehézség tekintetében regisztráció. Annak érdekében, hogy regisztrálják magukat a játékban War of Thrones végre kell hajtania a következő lépéseket:

 1. Find a hivatalos honlapján a játék War of Thrones az interneten.
 2. On a főoldalon, töltse ki a regisztrációs űrlapot.
 3. In az első cella lesz szükség, hogy adja meg a becenevét (a nevét a játék, lehet kitalált). De kell, hogy legyen a Mail. ru. Ha nem rendelkezik elektronikus doboz e-mail, akkor regisztráljon keresztül ebben a formában, kattintson a"Register"közeli területén, ahol megadhatja a leveleket.
 4. Then erősítse meg e-mail címét. Erre a célra szükséges, hogy adja meg újra.
 5. Read a felhasználói megállapodást és adatvédelmi politikát, mint regisztrált, akkor automatikusan egyetértek velük.
 6. And végén, kattintson a"Play. "

Play Stormfall Age of War csak regisztrált felhasználók számára, amely jelenleg a teljes tizennyolc éves. Ennek legfőbb feltétele a játék lényege, hogy csatlakozzon az internethez, és egy web böngésző (speciális programot az internet eléréséhez) a számítógépen.

Stormfall Age of War Majd játszani, ismerkedni a kétféle seregeivel

 • Regular Army - ez a hadsereg akkor is lehet vásárolni az arany és a hús.

However jellemzőit a reguláris hadsereg és az Imperial egyaránt. A böngészős játék Stormfall Age of War online, négyféle csapatok:

 • Infantry. Fő célja ezeknek a csapatoknak - ez egy támadás. Gyalogsági tartalmazza: Undead, Spearman, Archer, törpe Paladin.
 • Cavalry. Mert ezek a csapatok a fő feladat - az egészség védelme. Ez a típus a következőket tartalmazza: Nomad, Knight, Barbár, Grandlord.
 • Magistrates. Céljuk a védelem, mint a lovasság, de van egy különleges varázsa. Ez a típus utal Golem, Warlock, Demon Nekroman.
 • Bestiary. A fő cél - az intelligencia. Ahhoz, hogy a lények Bestiárium: A kém, Griffin, Wyvern, Sárkány.

Stormfall Age of War Online hozhat létre szövetségeket. Erre azért van szükség, hogy növelheti az erejét. De ahhoz, hogy csatlakozzon a szövetség akkor legalább szinten 30. Stormfall Age of War lehetővé teszi, hogy a különböző buildings

 • Fatigue - szükségesek ahhoz, hogy kivonat források és tárolja azokat. Ezt lakás, forrás, raktár, tanya, stb
 • Team - ezek az épületek kapcsolódnak a menedzsment a vár. Az adatok épületek közé tartozik a Városháza, a börtön, a Privy Council és so
 • Martial - csapatok létrehozásához szükséges és kezeli őket. Ezek az épületek közé laktanyát, őrzik a híd, és so
 • Safety - ezek szükségesek a védelem, valamint a dekoráció. A védelmi szerkezetek közé tartoznak: fal, bástya, kapu, stb

Stormfall Age of War ingyenes megadja a lehetőséget, hogy belevetette magát a világ katonai stratégia.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more