Könyvjelzők

Harcosok és mágusok

Alternatív nevek: Harcosok és mágusok

Warriors és a mágusok Online - a böngésző alapú online szerepjáték játék, ingyenes, amely tematikailag is tulajdonítható, hogy a nagyon népszerű manapság fantasy műfaj. Online játék Warriors és a mágusok shareware program, ami azt jelenti, hogy a nem-játék pénzt lehet kapni az úgynevezett prémium számla, amely bizonyos bónuszokat. Az alkotók a játék projekt büszke arra, hogy hívja a terméket az egyik leggyorsabban növekvő játékos közösség, amely folyamatosan frissül, és tele van a különböző prémiumok és finomságok mind a tapasztalt, és túlélte a csatákat játékosok és kezdők egyaránt, csak a fejlesztés megkezdése érdekében a játék világában. Éppen azért, mert ennek a harcosok és mágusok az online játék, amely már a szeretet mindenkinek, aki nem dönt, hogy kipróbálja magát a játék világában tele különféle csodálatos titkait és találós kérdések.

Vegyél részt a játékban Warriors és a mágusok - a folyamat nem időigényes. Mindössze annyit kell tennie, hogy kezdj el játszani a játékot Warriors és a mágusok Online - Írja be a fiók nevét, e-mail cím és a jelszó. Tulajdonképpen, a regisztrációs Warriors és a mágusok befejeződik, és akkor kezdj el játszani a játékot online harcosok és mágusok. Először azonban, hogy az e-mail jöjjön értesítést arról, hogy a fiók aktív.

Játék harcosok és mágusok az online végrehajtani, hogy a vállán nyugszik az egyedi vezérlését játék karakter, javítása és fejlesztése, ami rajtad múlik. És a nagy, a cél a játék - a fejlődést bizonyos képességek a karaktered, vesz részt a versenyeken, heves harcok, és még a politikai vagy diplomáciai munkát.

Miután minden ádáz csatát meg kell tenni annak érdekében, hogy az egészség. Meg lehet tenni majd a kórházban. A javítási fegyverek vagy eszközök szükségesek a legtöbb. A harci rendszer a játékban, hiszen szokássá vált sok hasonló játékok - lépésről lépésre. Menj az első, majd az ellenfél. Harcolj akkor lehetősége van arra, mint a normál játékosok, és NPC - szörnyek. Alapvetően minden karakter kap egy személyes képességek és jellemzők már ismert és teljesen új: Manna, az egészségügy, a karizma, a hit, a mágia, a fáradtság, a mágia ellenállás, és a test a koncentráció. A mi abban a pillanatban, a karaktered szintje közvetlenül attól függ, hogy szabadon fogja érezni magát a játékban. A tapasztalat, amelyen keresztül a karakter fejlődik, akkor lehet keresni a kampányok és csaták. Minden szint emelkedés hozza meg egy bizonyos mennyiségű pontot malacka fejlődés.

Beginners lejátszás elindításához a nulla szintet, és öt is megnyitotta a lehetőséget a tanulás varázslatok, tíz nyílt hozzáférés kezelés és gyógyulás a csatában pyatnidtsatomu szinten válik elérhetővé Arcane vért. Nos huszadik ugyanazon a szinten van egy átmenet a képzés minden titkait az istenek.

Meg kell jegyezni, hogy hasonló rendszer már szert a bizalom és bizonyított előnye van más formátumot a legtöbb modern online játékok. A gazdasági eleme a játék is végre a megfelelő szinten, ami nem igaz, sok társával Igroprom.

Játék valuta a játékban kell vásárolni a különböző termékeket, mint például a berendezések, fegyverek és egyéb kellékek. Kísérletképpen meg lehet három csoportba sorolhatók: arany, ezüst és a réz. Az érme egy értéket méri az egyes termékek, hogy megvásárolja a boltban. Valójában, kellemesen tetszett, hogy a győztes a heves harcok, mint egy díjat kapsz nem csak a különböző fegyverek és berendezések, de anyagilag is kifizetődő. A mérete határozza meg, hogy mennyi kárt okozott az összeg az ellenfél harc közben.

Sokan viharvert a különböző online világok játékosok azt mondják, hogy játszani kezdett a harcosok és mágusok, egy idő után elkezd szokni, és nagyon szilárdan hiszem, hogy valahol egy párhuzamos univerzumban van egy varázslatos világ, bár korlátozott azon kívül monitor, de még mindig hatalmas, titokzatos és lenyűgöző. És ha nem idegen a kalandvágy, de a szíve még mindig ugyanaz a gyógyíthatatlan romantikus lovag, akkor ez a játék az Ön számára.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more