Könyvjelzők

War Russov

Alternatív nevek: Wars Rus

Russov War Online - többjátékos stratégiai böngészős játékok ingyen, tetszik nekünk szokatlan környezetben. Online játék háború Russov azt mondja, a történelem az ősi Oroszország, a rejtélyek és a különleges és egyedi zug. A közelmúltban, a szállítószalag játék egyre több és több ilyen játék megy, ez annak a ténynek köszönhető, hogy a népszerűsége Igrovka FÁK országokban növekszik. Ennek oka, hogy minden egyes, akik játszani ezeket a játékokat akar csatlakozni az egyedi és autentikus kultúra őshonos történelem. És azt kell mondanom, hogy ez a játék, akkor minőségileg segíteni.

Vegyél részt a játékban háború Russov meglehetősen egyszerű, és nem kell sok időt. Először a játékot háború Russov online, meg kell adnod egy felhasználónevet, e-mail címét és jelszavát. Később a levelek kapnak tájékoztató levelet, hogy regisztrációs Wars Russov befejeződött, és most már meg lehet kezdeni a játékot az online Russov háború. Annak ellenére, hogy a játék maga a böngésző, hogy nem akadályozza meg abban, hogy saját kliens, egyszerű és könnyű, hogy nem, de örül.

Elején a játék van a választás joga a nemzet, amely képviseli. Nagyjából a választás nem igazán valamit, és hatalmas. Az Ön rendelkezésére egy olyan lehetőség, hogy csatlakozzon rusam vagy gyermekek sztyepp és a szél - nomádok. Russ, azaz, egy nagy nemzet a játék, és ülő. Nomads azonos, és csak az érintettek, hogy kopott az erejét a vár keresve, akik még mindig túl jó és gazdag életet, hogy sikeresen kihasználni őket. Nomád harcosok nagyon olcsó az előállítása, és a legnépesebb. Ez az egyik a sok egyszerre feltűnő történelmi összefüggések, amelyen keresztül az is elmondható, hogy a játék készült az utolsó. Azok a nomádok megtagadni a lehetőséget, hogy megvédjék magukat a várak, így a fejlesztők egyensúlyban előnyeit mindkét háborúzó része. Russov War online játék, ami biztos, hogy használja a cipót.

Ebben a játékban, akkor lehetőséget kapnak arra, hogy válasszon több helyről: szabály Horda indítása Russow vagy Wild Field. Azt kell mondanom, hogy ha új a játék, a Wild Field az Ön számára. Ami a többit illeti, már kopott és jól bevált harci játékosok választás függ a játék stílusát, és a frakciók, hogy úgy döntött a maguk számára.

Tetszik a történelmi valóságnak katonai egységek, amely bővelkedik a játék, amit minden típusnak bizonyos sajátos csak rá a pozitív és negatív oldalai. Elvileg, mert függ a konkrét területeket, ahol szed vagy szabadjára engedni csatában.

Első játszanak War Russov a rendelkezésére áll egy kis falu, amely meg kell, hogy legyen éber, hogy véd a razziák, és végül építeni egy hatalmas Újfok - az akkori metropoliszokban, megközelíthetetlen és varázslatos hatalom.

Alapvetően a játék Russov War Online úgy van kialakítva, hogy ha a taktika a tűz és kard te idegen vagy nem akarsz játszani, biztonságos, és száz százalékig biztos a győzelem, akkor csak annyit kell tennie, - ez csak egy ruhába ellenség tiszt és akkor a siker esélye jelentősen megnő.

A háború Russov játszani képviselők hercegi orosz kenőpénzt az a tény, hogy a kezdetektől fogva, a játék lesz a teljes jogú fuvarozó k hercegi címet. Lesz alá egy bizonyos állapotban a parasztok, jobbágyok és néhány kisebb házak, csakúgy, mint a régi Oroszországban.

Játék War Russov online ingyenes, de akkor mindig az ügyfél, amelyben a fejlesztők javították a grafikus eleme a játék, így biztosítva, hogy egy még nagyobb merítés a világ, tele találós kérdések natív történelem. Meg kell jegyezni, hogy az előnyöket a behelyezése véget valódi pénz, és ez nem, de örül.

Tehát, ha a történet nem idegen az Ön számára, ha a vérzés a nagy hercegek vagy urak a puszták és a testvérek a szél, nem lézeng, és mindig játszani ezt a nagyszerű játékot. Most a történet valóra vált!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more