Könyvjelzők

Büntetés

Alternatív nevek: Veng

Retribution Online - ingyenes multiplayer online böngésző RPG, kiemelkedik a többi játék termékeket szállító. Arra utal, hogy a táborba böngésző MMORPG, jelenleg az egyik a sok numerikus és fejlesztése a leggyorsabb. És úgy tűnik, hogyan kell kezelni egy ilyen hatalmas a verseny, és szilárdan tartsa a piaci rést? De online játék Retribution - ragyogó példája az úgynevezett "dolgozik a játékosok." Ez nem a szépség és a szórakoztató képeket, hogy mi történik a képernyőn, és a legfontosabb szempont - cselekvési szabadságát teljes, ha mindent elintéz, így közvetlenül befolyásolják mindazt, ami történik, a játék világában körül meg.

Vegyél részt a játékban Retribution egyszerű, és nem kell sok időt. Mindössze annyit kell - akkor adja meg a fiók nevét, e-mail címét és jelszavát bezpasnosti. Ezután, az e-mail, akkor kap egy levelet tájékoztat arról, hogy a fiók megerősítik. Tulajdonképpen, a regisztrációs befejeződik Retribution és nyugodtan elkezdi a játékot Gere Retribution online.

Az első dolog, hogy a fogások a szem ebben a játékban -, hogy ez a rengeteg lehetőséget, amely a befektetett a kezében fejlesztők gamer. Ez a sok különböző funkciókat lehet végrehajtani a karaktered online játék Retribution, és kiemelkedik a többi szerep-játék, amelyben a játékos funkciót meglehetősen korlátozott. Univerzum, amelyben a kibontakozó eseményeket a játék nagy méretű és változatos a táj és a "töltelék". De érdekes, hogy a korábbi díszítő elemeket, mint a hegyek és erdők is csak nagy hátteret, most már a teljes játék elemeit, és fel lehet használni, kitermelésére források, vagy termelő különböző elemeket. Így nem rohan, hogy kerek egy fa vagy egy kőrakás, álló helyet, és jobb raktárból az eszközök és szerezzen egy kis erőforrás, akkor hasznos lehet az Ön számára.

Hasonlóképpen, a gazdasági kihívások. Az erdőben mindig megtalálja a megfelelő gyógynövények a különböző italokat és elixír, és ha hirtelen úgy érezte, éhes - mindig hozza a horgászbottal, és majd minden a legközelebbi tartály, akkor mindig a halakat és rengeteg szurdok. A fejlesztők elismerik, hogy ilyen rengeteg könnyen elérhető a kölcsönhatás a tárgyak nagyon gyakran összezavarja az embereket és elriasztja az újonnan érkezők, de biztosíthatom, hogy ha kiad egy pár nap, és megérteni, hogy mi történik, akkor hatalmas sor funkciók nyílik meg előtted, csak a fejét spin. A játékot online Retribution érdekes lesz, hogy az emberek, akik belefáradtak a sablonos műfaji darab MMORPG, mert a feladat a fejlesztők számára, hogy elmenjen a közhely volt a prioritás, és votpochemu.

Retribution Online játék az egész univerzumban fedett négy versenyen elérhető a játék, mint: orkok, élőhalottak, tündék és az emberek. És itt várjuk az első meglepetés. Kiválasztása a verseny az orkok akkor lesz kellemesen meglepett, hogy - a pozitív karakterek a történelem a játék világát, és örök antagonisták fülű manók - negatív. És annak ellenére, hogy minden, ami történik, ez nem akadályozza meg a két frakció, hogy kijönni a katonai szövetség.
Az emberek ebben a játékban van megvalósítva, a nemes urak hadsereg időben. A szövetség velük Undead - halott elfek. A történet a játék, hogy - nemes és könyörtelenül jóslatok, nem elárulta istennő, sőt halálbüntetés terhe mellett. Árrést, a telek a játék méltó egy külön felülvizsgálat, de egy kicsit többet is megtalálható egy különleges játék enciklopédia, található az oldalon a játék.

Tehát általában nyugodtan össze, hogy játszanak Retribution nem csak kellemes, de érdekes. Persze nehéz megtenni anélkül, hogy bizonyos hátrányai.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more