Könyvjelzők

Idő birodalmak

Alternatív nevek: Timeage

Idő of Empires Online - ingyenes multiplayer online böngésző alapú játék készült a műfaj egy globális stratégia. Sokan ismerik ezt a mesterművet a játékiparban a "civilizáció", és így az online játék ideje Empires Online egy távoli rokona online. Az egész történet körül forog a folyamatos konfrontáció a szemben álló városok és államok, egyesült klánok, kezdve az ókori időszakban, és így a fejlesztési, a távoli jövőben.

Dátum Idő Game birodalmak egyszerű és érthető mindenki számára, és akkor egy kicsit az időben. Mindössze annyit kell tennie, - adja meg a játék neve, hogy adja meg a játékot, a jelszó biztonsági belépési és e-mail cím, ami egy idő után kapsz egy értesítést, hogy registratsiyaVremya birodalom vége.
Idő of Empires online játék nem szerénytelenség, hogy a technikai adatokat a számítógép, mert ahhoz, hogy élvezze a játék, akkor szüksége lesz minden olyan számítógép, amely támogatja a képessége, hogy az internetet és a telepített igen.

Elkezdesz játszani a játékot online idő Empires, akkor járt el, mint a bölcs uralkodó, birtokában több városban. A feladatai közé tartozik a teljes körű irányítási kérdéseket a földeket: az építési különféle épületek és a kutatás, a hadüzenet, a béke, a megtakarítás a nemzet különböző járványok, például a pestis vagy a pestis. A játék viszont alapú, és a karakter egy bizonyos mennyiségű cselekvési pontok a nap, hogy tud költeni. Minden épület, a kutatás vagy bármi más, töltött egy bizonyos ideig.

Természetesen választotta az agresszív fejlődési út, akkor azonnal háborút minden szomszédos törzs meglehetősen gyenge, de a tapasztalt játékosoknak ajánljuk kezdenek játszani a játékot online idő Empires előtt vsegodumat erősítése a hatalom a saját település.
Alapvetően a legtöbb épület hogy egy kis jövedelem formájában bizonyos erőforrások, mint például Akadémia felhalmozni "tudás", mely segítségével fedezze fel az új technológiákat. Csakúgy, mint a legtöbb globális stratégiák időrendi komponens jelen van a játékban divízió a technológiai korszak. Csak ne felejtsük el, hogy a jóléti osztályon, például az élelmiszer költik életképességének fenntartásában a városlakók és a csapatok arany szerezhetnek épületek és a speciális képességekkel. Csakúgy, mint a "civilizáció", a játék általános szintű jólétének a földet. Ha alacsony, a félelem, hogy a témák emigrál szomszédos földet.

Továbbra is játszani a birodalom a kiadások egy kis időt a fejlesztésére az állam, biztonságosan tenni arra vonatkozóan, hogy az ügyet a politikai és katonai rendszer az ország. Itt lehet alkalmazni a különböző karakterek, amelyek a különleges küldetéssel és egyedi minden korban.

A játékmenet nagyon dinamikus, és kezdetben ellenőrizzék a környező terület és a saját állam úgy tűnik, elég ijesztő vállalkozás. De idővel ez a zűrzavar lesz nagyon könnyű megszokni, és akkor nem fogunk menekülni a figyelmet, nem hagyja, hogy még a legkisebb változást.

Meg kell legyen óvatos, amikor az irányítást a föld, mert ha például a helyőrségi város tele van a kapacitás, az építési katonai egységek azonnal leáll. Kellemesen elégedett a lehetőséget, hogy játsszon a diplomáciai tárgyalások. Azonban van egy jellemzője: csak tárgyalni azokkal az országokkal, ahol van, a nagykövet, és a befejezése a legtöbb ilyen megállapodások, a nagykövet eltűnik.

Tökéletesen megvalósított játékban klán rendszer, amely lehetővé teszi minden játékos, hogy megtapasztalják minden előnyét játszik és élvezi a játék mellett társait. De van, első pillantásra nyilvánvaló jellemzője, de ez nem teljesen világos a játékok ebben a műfajban: egyesíteni a klán játékosok csak azzal a feltétellel, hogy a földjeik vannak a közvetlen szomszédságában. Ez azt jelenti, hogy ha úgy dönt, hogy megváltoztatja a klán, meg kell, hogy menjen egy másik helyre, hogy ne magam probléma a szomszédokkal.

Játék idő Empires játék, ahol lesz nem csak szórakoztató, hanem érdekes, várják az új karakterek, és ha az egyiket - kérjük regisztráljon, és bizonyítani, hogy érdemes, hogy legyen egy igazi hős, képes megismételni a sorsa Nagy Sándor.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more