Könyvjelzők

Behind Enemy Lines 2

Alternatív nevek: Behind Enemy Lines 2

Behind Enemy Lines 2 - a számítógépes játék a műfaj stratégiai ekshen. De hogyan kell mondani rajongók a játék - ez nem csak a stratégia, van egy harcos. A játék által kifejlesztett kis ukrán A legjobb út . Ez a második része egy sor játék az ellenség hátul. Behind Enemy Lines 2 játék, amelyben meg lehet változtatni az események menetét világháború. Természetesen, csak a játék. Csak arra, hogy a hangulat a játék úgy érzi az erejét, a történelmi események - vesz részt a háborúban.

Az elején, mielőtt a mészárlás, azt tanácsoljuk, hogy olvassa el a játék a nutria alapján ezt a felülvizsgálatot, és olvassa el a beolvasott Behind Enemy Lines 2 videó. De akkor látogasson el az oldalra és töltse le Behind Enemy Lines 2. És megy gyorsan során, hogy mi történik itt.

Lejátszás Behind Enemy Lines 2 felébred az egyik néhány tiszt a hadsereg, ez csak, hogy a hadsereg a harcban álló felek - választja. A játék három fő harci kampány által bemutatott egyes államok:

  • Kampány Németországban
  • Campaign Szovjetunió
  • Angol-amerikai kampányt.

Kampány Németországban - a fő ellenfél a szovjet csapatok. Tíz küldetések, melyből három a képzés és az utóbbi csak akkor nyílik, ha az előző folyosón.

Kampány Szovjetunió - a fő ellenség a német kampány. Is áll a hét küldetések, és három képzés. És az utolsó - a legnehezebb.

Angol-amerikai kampány - a kampány szövetségesei. Ötvözi a két állam, amelyek ugyanazt a bevetések számát.

Kiderül, hogy a Behind Enemy Lines 2 kiküldetés képviselt egyenlő számban.

A játék Behind Enemy Lines 2 egy óriási a választék a fegyverek. Ez lenne megsemmisíteni az ellenség jóvoltából: gépek, géppuskák, ágyúk, tankok, aknavetőt, terepjárók és így tovább.

Különböző típusú mindezt, nagy mennyiségben.

Meg a szerepét az iránymutatás és nem hiszem, hogy itt fogsz játszani egy egyértelmű meghatározása és a stílus. Nem. Ön dönti el, vagy akár létre magad. És minden a te kezedben van. Míg egyes férfiak a leltárt. És bármelyik pillanatban képes helyettesíteni a fegyvereiket.

Képviseli az összes lehetséges típusú erők, mint a nyíl, a gép tüzérek, tüzérek, tisztek, mesterlövészek, lángszóró, anti-csapatok és más egységek.

Harcolj nem csak a számítógéppel, mint az ellenség, valamint a hálózati másokkal ugyanazt a karaktert, mint te.

Game Behind Enemy Lines II egy nagyon jó minőségű grafika, nagy a fizika, ami a játék táskát legnagyobb remekműve a műfajban. A hang is sikeres Emellett a teljes képet a tökéletesség. És persze, a játék magas szinten. Van még, mint egy igazi károk merülnek fel, és valós körülmények között.

Általánosságban elmondható, hogy felismerték, hogy kell játszani a játékot Behind Enemy Lines 2 öröm is. De megér egy próbát a bőrük bonyolultsága játék, és rájönnek egyszer, hogy nehéz volt a mi nagyapáink és dédapáink, hogy megvédjék hazájukat. Neve a játéknak azonnal feltárja számunkra a lényeg a játék.

Ne felejtsük el meghívni a kollégák a teljes élményt. Nagy győzelmet, és jó szerencsét!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more