Könyvjelzők

The Walking Dead: A túlélés útja

Alternatív nevek: The Walking Dead: Út a túléléshez

The Walking Dead: A túléléshez vezető út - Az egyik nem harcos a terepen, különösen a poszt-apokalipszis alatt

játék The Walking Dead: The Road to Survival - a Scopely stúdióban szereplő szerepjáték játék, az azonos név alatt álló sorozat alapján készült. Itt találkozhat olyan szereplőkkel, akiket már régóta szeretett, és közvetlenül részt vesz a kedvenc filmjeiben. Össze kell állítania a túlélők ideális csoportját, és válogatni kell velük, részt kell vennie a város és a közösség fejlesztésében, meg kell védenie.

A játék kezdete, első bejegyzés

Az első bejáratnál Rick és Maggie-vel együtt lépsz be a csatába. Két gyalogos ember vesz körül, hogy támadjon, válassza ki először kit, majd kattintson arra, aki támad. Ha foglalkozik vagy kárt vesz fel, a karakter adrenalinsapkája meg van töltve. Amikor a sáv megtelt, erőteljes támadást használhat. A különféle harcosoknak megvannak a saját egyedi darabjai, amelyek meghatározó tulajdonságuk.

A második harc már a Megváltó ellen zajlik, nehezebb lesz velük bánni, mint a zombikkal. Ebben a csatában megismerheti a hősök osztályait:

  • erős
  • gyors
  • éber
  • élő

Az éberségnek előnye van az erős, az erős és a gyors, a gyors és a kitartó, a kitartó és a riasztás ellen. A nyilak olyan karakterek mellett jelennek meg, amelyek további kárt okoznak a kiválasztott ellenségnek. Vegye figyelembe, hogy az erős és gyors közelharci karakterek, de az éber és kitartó karakterláncok.

a második csata nyer. De ne nyugodj meg, Önt a Megváltó következő csoportja veszi körül, Nigan vezetésével. És mint a sorozatban, Rick is sok jó barátot veszít. Rögtön ezután a The Walking Dead: The Road to Survival játék két évvel ezelőtt érkezett bennünk, amikor egy túlélő csoport érkezett Woodbury városának kapuja felé. Önt befogadják a közösségbe, de segítségért és támogatásért kérik a város fejlesztésében. Most harcolnod kell a városért és annak lakóiért. Tegyen meg mindent a fejlesztése és védelme érdekében. Az első feladat a Home March útja. De először fel kell hívnia egy új túlélőt, hogy befejezze a csapatát. Felhívjuk figyelmét, hogy egy csapat legfeljebb 5 harcosból állhat, amelyeket Ön és a hatodik különleges karakter választhat. Nem befolyásolja a választását, ő csatlakozik téged bizonyos küldetésekhez és bónuszokat számít fel az egész csapat számára.

A csata hullámokra oszlik, összesen három lehet. Mindegyik hullámban meg kell ölnie sétáló vagy élő ellenfeleket. Kombinálja a harcosok osztályait az ellenfelek osztályaival, hogy nagy kárt okozhasson. Az árapály skálájának kitöltése hullámról hullámra megmarad. Ha nem az első szakaszban költötte el, akkor megfelelőbb helyzetben is felhasználhatja.

városvezetés

Egy építhet és fejleszthet olyan szerkezeteket, amelyek segítenek túlélni a gyalogosok és más emberekkel folytatott küzdelemben. A termelési pontokon nyersanyagokat használnak a város építéséhez és fejlesztéséhez. Javítani kell őket a termelékenység növelése érdekében. A nyersanyagokat egy alapanyagok raktárában kell tárolni, ezzel növelve a kapacitását. A nyersanyagokat viszont házak építésére használják, ahol túlélők élnek. A fő épület a városháza, a város összes tevékenysége itt koncentrálódik. Minél magasabb a városháza, annál többet tudsz épületeket építeni és annál jobb az egészsége a frakciós háborúkban. Fontos műhely, ahol a dolgokat és felszereléseket hozzák létre és fejlesztik. A képzési helyszín növeli és javítja a túlélők szintjét. Minden új szinttel a városi csarnokok új egyedi épületeket nyitnak meg.

Download The Walking Dead: A túléléshez vezető út a számítógépen, használhatja az emulátor android Bluestacks szoftvert. Ez lehetővé teszi bármilyen android játék vagy program futtatását a számítógépen. Ehhez először töltse le és telepítse, majd csak maga a játék telepítse.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more