Könyvjelzők

Keresett: halott

Alternatív nevek:

Wanted Dead egy slasher shooter, amelyet PC-n játszhatsz. A grafika megfelelő teljesítmény mellett kiváló és nem ad panaszt. A szinkronizálást profi színészek végzik, a zene pedig energizál!

A játékot kifejlesztő stúdió már nem kezdő, kiadta a meglehetősen sikeres Ninja Gaident és a Dead or Alive-t. Ezúttal ismét sikerült a műfaj kedvelőinek kedvében járniuk.

A játék főszereplője Hannah Stone, az elit hongkongi rendőrség hadnagya. A különítmény feladata, hogy véget vessen egy nagy vállalati összeesküvésnek. A játék a jövőben játszódik.

Cyberpunk világ várja a játékosokat.

A cselekmény nem túl bonyolult. A játék fő foglalkozása, számos csata, amelyben a főszereplőnek ellenségek tömegeit kell legyőznie.

A trükkök hatalmas arzenáljával nem lesz könnyű megbirkózni. Szerencsére a fejlesztők előre látták ezt, és világos oktatóanyagokkal látták el a játékot, hogy segítsenek gyorsan megszokni a vezérlőket.

Mivel a játék sok kombinációt használ a harc során, a gamepad használata javasolt. De ha már régóta játszol a billentyűzettel, akkor ebben a játékban is használhatod.

A Wanted Dead játéka soha nem lesz unalmas a sokféle kihívásnak köszönhetően:

  • Vezessen egy nagy sebességű luxus céges autót
  • Tanulj meg új mozdulatokat és támadáskombinációkat
  • Feloldja a halálos fegyverek teljes arzenálját, mind a közelharci, mind a lőfegyvereket
  • Kommunikáljon kollégáival, és oldjon meg együtt egy bonyolult esetet

Ha Sherlock Holmes-stílusú detektívtörténetre számítasz, ez nem így van. A főszereplő és kollégái fő foglalkozása ellenségek tömegeinek megsemmisítése különféle típusú fegyverekkel.

A trükkök arzenálja hatalmas, és több mint száz támadást és több mint 50 kombinációt tartalmaz. Mindez hihetetlenül látványossá teszi a csatát. A gyerekeknek nincs mit tenniük a játékban. Sok erőszakos és véres jelenet van.

A főszereplő, akárcsak az egész csapata, egy zombi kibernetikus implantátumokkal. A különleges osztag harcosai embertelen erővel, gyorsasággal és reakcióval rendelkeznek, ami lehetővé teszi számukra, hogy könnyedén megküzdjenek az ellenségek tömegével. A csaták során nem csak fegyvereket, hanem rögtönzött tárgyakat is lehet használni. A bútorok megbízható menedéket jelenthetnek az ellenséges golyók ellen.

A hétköznapi harcosokon kívül a főnökeikkel is meg kell küzdened. Ezeknek a szörnyeknek a legyőzése lesz a legnehezebb, és jobb, ha nem használunk egyszerű taktikát erre. Kerülje el a megtorló támadásokat, és mozogjon, amennyire csak lehetséges. Az ilyen csaták előtt jobb megmenteni a játékot, nem mindig lehet először elpusztítani a főnököket.

A nehézség folyamatosan növekszik, de a főszereplő megerősödik, ahogy tapasztalatokat gyűjt, és még hatékonyabban vágja szeletekre ellenfeleit.

A

Wanted Dead ingyenes letöltése PC-re sajnos nem fog működni. A vásárláshoz látogasson el a játék webhelyére, vagy lépjen a Steam portálra. Az ára nem túl magas egy klasszikus akciófilmnek, amelynek biztosan lesz követői az akciójáték-rajongók körében.

Telepítsd a játékot most, és menj a cyberpunk világába, ahol egy nagyszerű harcos dicsősége vár rád!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more