Könyvjelzők

Háborús parancsnok: Rogue Assault

Alternatív nevek: Var parancsnok

Game War Commander: Rogue Assault a katonai csaták rajongói számára.

Amerikai fejlesztő Kixeye számos sikeres projektet kapott a számláján, és a War Commander: Rogue Assault hozzáfűzte ezt a listát. A mobileszközökre vonatkozó új IMO-stratégia munkája több évig tartott (2014-2016). város). De biztonságosan elmondhatjuk, hogy a játék vonzó lesz a műfaj rajongói számára, akik nem hagyják ki a lehetőséget, hogy egy erős hadsereg parancsnokságát vegyék igénybe. A termék számos szép tulajdonsággal rendelkezik, amelyek kedvezően különböztetik meg a hasonló tömegektől:

  • Excellent minden platformon működik.
  • Használjon normál 3G és közepes sebességű csomagot.
  • A beállított grafikus beállítások közül 6 változat létezik, az alkalmazott készüléktől függően.

Minden háborús parancsnok: A Rogue Assault ingyen letölthető, de a vásárlás lehetősége is biztosított. Azonban, hogy pénzt költenek, senki nem erőlteti, és teljesen lehetséges, hogy szabadon elérhetővé tegye azt. By the way, töltse le a War Commander: Rogue Assault a számítógépen is, akkor, és ez egy újabb plusz a játék.

0 Egy kis őstörténet.

A játékos kiderülhet a közeljövőre, amikor a világgazdaság összeomlott. Ez a teljes munkanélküliséghez vezetett, ami éhínséghez vezetett. Az emberek az utcára szálltak, de hamarosan a békés felkelések adtak helyet az agresszív zavarushkasnak. A hatóságok elvesztették a helyzetet, a bűncselekmény elhúzódott, a bandák száma nőtt.

A fegyverekhez való hozzáférés, különösen az erős frakciók Európát legyőzték, és a megszállt területeket szabad államnak nyilvánították. Itt az ideje egy új diktatúra, kegyetlenebb, mint valaha. A játékosok feladata, hogy vezessék a katonai bázist, és elpusztítsák az egyik legnagyobb vérszomjas tábornokot, anélkül, hogy lehetővé tennék számára, hogy más területeken terjessze befolyását.

Az akciók a játékban.

Game War Commander: A Rogue Assault két ágon van:

  • A base
  • építése és erősítése
  • Részvétel PVE és PVP csatákban

Három fő fém erőforrás elérhető (anélkül, hogy nem lesz javítás), tórium (fémes analóg, de fejlettebb), olaj (segít az egységeknek a csaták után helyreállítani). Ez jó, amit mindig meg kell őriznie, ezért figyeljen a készletek időben történő feltöltésére. Fogják meg őket saját bázisukon, és jutalmazzák is a befejezett feladathoz. Ha nem vagy új a katonai stratégiáknál, ismeri a cselekvés elveit. Ebben a tekintetben a háborús parancsnok: a Rogue Assault játék nem hoz semmi új dolgot: folyamatosan fejleszteni az alapot, építeni épületeket, kivonni az erőforrásokat, pumpálni csapatokat, új területeket felvenni és irányítani.

A játék egyik jellemzője korlátlan hozzáférés a pénzeszközökhöz. Ez azt jelenti, hogy forrásuk nem alacsony, ezért bátran felhalmozzák a szükséges összeget a továbbfejlesztéshez és az építéshez. Ennek ellenére szüksége van a jelenlétedre, mivel a Var Commander játék nem fog fejlődni az"alvó üzemmódban". Ha elegendő a feladatok más projektekben történő elosztása, és egy napra visszatérni a betakarításhoz vagy egy másik eredmény eléréséhez, akkor nem fog működni. Ahhoz, hogy új szintre léphessen, személyesen kell vezetnie mindenkit. A harc legérdekesebb része. A hadsereget úgy kell kialakítania, hogy kiválasztja a különböző típusú csapatokat, miután tanulmányozta sajátosságait. Rendelkezésre álló gyalogság, tankok, teherautók, katonai légi közlekedés, kézi fegyver minden lehetséges kaliberrel és a rombusz sugara.

Mielőtt megtámadna, alapos felderítéssel, győződjön meg arról, hogy az ellenség a fogaiban van, és ne felejtsd el átgondolni a cselekvési taktikát, hogy a művelet sikeres legyen.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more