Könyvjelzők

Háborús gépek

Alternatív nevek: Var Carsine

Game War Machines a kedvenc tartályai.

A tankok játékai megtöltötték a virtuális helyet, és az ilyen sokrét különböző módon érzékelhető. Egyrészt választási lehetőséget kínál, de a másik oldalon sokkal nehezebb megtalálni azt a kedves játékot, amely megfelel a tapasztalt tartály minden követelményének. A Fun Games For Free cég a Battle Machines saját játékkódját kínálja War Machines játékprojekt formájában.

Ezt először 2015 novemberében adták ki. , és egy évvel később adaptálták az Android platformot. Jelenleg a War Machines több mint 10 millió letöltést töltött le. felhasználók számára. A játék ingyenes, de hagyományosan fizetős tartalmakat fizet a rajongóknak, hogy gyorsítsák fel az események menetét és további bónuszokat kapjanak. Néhány árut lehet vásárolni 25,99 2 699,99 UAH. , de ha havi díjat fizetsz, kapsz egy prémium számlát, amelyben a jutalmak komolyabbak, és a tartályok sokkal meredekebbek. A mobileszközön való lejátszáshoz vegye figyelembe, hogy a játék mérete 69 M, és az Android verziójának legalább 4-nek kell lennie. 1. Ha úgy dönt, hogy War Machines-et tölt le a számítógépére, akkor iOS 7-et. 1 és magasabb.

A Var Mashines játék tulajdonságai.

 • Fényes grafika
 • Dinamikus csaták
 • Több helyek a kiválasztáshoz
 • A tartályok választéka és annak szivattyúzásának szükségessége
 • Egy és csapatspecifikus küzdelem

Amint a War Machines játék telepítve van, a játékos belép a hangárba, ahol a készülékét tárolják. A gépek javítása és korszerűsítése, de ahhoz, hogy szivattyúzzák őket maximálisan, sok pénzre van szükségük. Arany és gyémánt szerepel a játékban. Az arany készletet könnyű elkapni ahhoz, hogy rendszeresen kimenjenek a csatatéren és megsemmisítsék az ellenséget. A gyémántok értékesebb pénznemnek számítanak, és ha valódi pénzért nem vásárolják meg, akkor csak sikeres munkát és élő játékosok elleni csatákat kaphat.

A drágakövek mellett az üzemanyagtartály is értékes tárgy, mint nyeremény. Szintén versenyeket tartanak rendszeresen, ahol a nyertesek értékes nyereményeket kapnak. A kezdőknek először át kell futniuk, át kell engedniük a tűz megkezdését és tapasztalatokat kell szerezniük, ezért csak egyjátékos mód áll rendelkezésükre. De még szórakoztató is, hogy elinduljon a pályán, keressen és elpusztítson ellenségeit, érjen el érméket és gyűjtsön bónuszokat:

 • Egészségügyi helyreállító készletek
 • Üzemanyagtartályok
 • Snaryady
 • Gold
 • Zvezdy

Csak egy bizonyos szint elérése után lehet együttműködni más játékosokkal, és részt vehet a tömeges küldetésekben. Mire a tartályoknak növelniük kell mind a négy jellemzőt:

 • Bronyu
 • Water rész
 • Skorostrelnost
 • Atak

Minden funkció öt lépéssel javítható, így sok a növekedés. A hordót, a tornyot, a hernyót és a motort szivattyúzzák. Ezenkívül alkalmazhatja a mintát az ügyben, vagy alkalmazhatja a menüben kiválasztott álcázást. A nyíl bal oldali sarkában nagyon egyszerű vezérlés segít a mozgás irányának kiválasztásában, a jobb oldalon pedig látó és lövöldöző gomb. A tartályok elforgathatják a tornyot, szemet látnak a tárgyakon, és a többi ember felszerelése fölötti lépték a kár százalékát mutatja. Mindig vannak akadályok a helyszínen, és ha átmész a falon, sem te, sem az ellenség nem lesz látható. Ez segít valami meglepetéshatást létrehozni, ha nem tudja, melyik oldal veszélyben lesz. Kellemes, hogy sivatagi helységek, erdők, városok, téli tájak válogathatnak.

A

War Machines játékot folyamatosan frissítik, és a hibákat, amelyeket a játékosok rögzítenek, gyorsan eltávolítják a fejlesztők. Kétségtelen, hogy a termék minőségi és figyelemre méltó. Saját értékeléséhez töltsd le most.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more