Könyvjelzők

Warface

Alternatív nevek: Warface

ÉS gras Varfeys - egy shooter a cég Crytek , amely , ismert a magas minőségű multiplayer játék, amely népszerű az egész világon. A játékosok maguk is képesek lesznek, hogy értékelje a profik és kiegészítéseket az új játékokat.

Előtt játszani a játékot online Warface , ellenőrizze, hogy a számítógép beállításait és a minimális rendszerkövetelmények a játék. A fejlesztők állítsa be a következő minimális rendszerkövetelmények a játék:

- Operációs rendszer: A Windows XP , Vista [ _9_], Hét

- Processzor : Intel / AMD dual-core 2. 0 GHz,

- Memória: 1 GB (1. 5 GB a A Windows Vista / 7)

- Video: GeForce 8600 GT 256 MB

- 6 GB szabad merevlemez-terület;

- Hozzáférés az internethez ADSL 56 kbit / s.

Mielőtt közvetlenül a játékot, át kell Warface online regisztrációs . Ez a folyamat nem tart tovább pár percig, mint tette a kényelmes és egyszerű.

P egistratsiya játék Warface magában foglalja be az alábbi adatokat:

- Nick - nevet fogja használni a játékos a játék,

Password;

- E-mail cím,

- Is el kell olvasnia, és egyetértenek abban, hogy az üzletszabályzat, licencszerződést és a játékszabályokat.

Ezután, meg kell, hogy töltse le és telepítse a játék kliens. Legyen szó közvetlenül a játék honlapján, és kattintson a "Download" a letöltés megkezdéséhez. Ha a fájl betöltése, akkor csak meg kell futtatni, és kövesse az utasításokat. Ezen a regisztrációs Warface véget ér, és máris készen áll egy izgalmas játék.

ÉS gras Warface Online kezdődik megjelenést választás a karakter. A számos különböző lehetőségeket, így hozzon létre egy egyedi karaktert. Warface online játék ajánlatok először megy át a képzés, amelyen keresztül továbbra is könnyebb játszani. Az oktatás között lesz játék, foglalkozik a vezetéssel, majd a játszani a játékot online Warface sokkal könnyebb lesz.

A Warface játék Lehetséges, hogy olyan osztályok mérnök, előre, orvos és mesterlövész. Minden osztály a maga előnyei és hátrányai, ezért válasszon egy osztály által irányított személyes preferenciák és a választott stratégia. A megkülönböztető jellemzője minden osztály speciális felszerelések - néhány elem csak ebben az osztályban.

Assault - a fő fegyvere, a harcos, ami automatikusan. A fejlesztési folyamat lesz elérhető új modellek a puskák és géppuskák. Attack használt légi járművek speciális berendezések doboz lőszer, ami újratelepítésére után ádáz csatát, a játékos saját maga és a szövetségesei.

Medic - nagy szükség van a karakter a csatatéren, mint használ a speciális berendezések (készletek) kezelhető szövetséges játékosok, valamint az, hogy pótolja az egészségre. Ennek elsődleges fegyver orvos használ légvédelmi ágyú, ami nem pontos, de nagyon erős fegyver.

Mérnök harcol egy könnyű géppuska és pisztoly. Azt is vissza tudja állítani a készletek a páncél, ami gyakran nagyon hasznos lehet a heves harcok. Ezen túlmenően, a mérnök feküdt bányák, amelyek aktiválják a lövés, vagy amikor közeledik az ellenség.

Sniper a lövész a játékban. A rendszer segítségével a puskája, tud ölni ellenségei a távolból, gyakran az első lövés.

ÉS grata Warface szükséges kitöltésével küldetések változatosak, és mindig tele van további feladatokat. Számukra a játékos nyer tapasztalata és értékes bónuszokat.

Kétségtelen, hogy a játék Warface majd megfelelően értékelni a jelenlegi minőségi shooter rajongók és a szurkolók a jó játék.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more