Könyvjelzők

Warhammer 40,000: Dawn of War

Alternatív nevek: Warhammer 40,000: Dawn of War

Warhammer 40,000: Dawn of War - számítógépes stratégiai játék valós időben. Játék Warhammer 40,000: Dawn of War jelent tiszta fókuszált taktikai gondolkodást. Játék a fejlesztők, a cég Relic Entertainment, alapul venni board wargame Warhammer 40,000. Is megjelent három részből áll, így érdekes, amellett, hogy a történet: Winter Assault, Dark Crusade, SoulStorm.

Az internet Warhammer 40,000: Dawn of War videók és screenshotok, továbbá a felülvizsgálat, ami jó alapot megismerése a játék. Ha nem egy rajongó a sorozat ezeket a játékokat. Elolvasása után, akkor siess, és látogasson el a helyszínen, és töltse le a Warhammer 40,000: Dawn of War.

Játék Warhammer 40k Dawn of War viszi a fantasy univerzumot a Warhammer 40,000, ami a bolygón Tartarosz. A hős - az egyik tengerészgyalogos, tengerészgyalogosok kapcsolatos versenyt.

Általában vannak ilyen versenyek:

• Space Marines,

• orkok,

• Chaos;

• Eldar.

Space Marines - képviselői genetikailag felsőbbrendű emberek, akik létre a kép a "fiai" a császár. Ez a legerősebb harcosok.

Orcs - barbárok, hogy létezik kedvéért a harcok. Bemutatta formájában hatalmas zöld bőrű weirdos. Élén a fő Orkamungus.

Chaos - azok az árulók, és visszavonult a Space Marines, aki megtalálta magukat a rossz hatással a Chaos istenek. De a játék neve Alfa Légió.

Eldar - képviselői a legrégebbi verseny. A technológia jobb a többinél.

Eredetileg a játék Warhammer 40,000: Dawn of War fogod játszani az ork faj, de majd később rájössz, hogy ez nem a legrosszabb az ellenséget. Chaos Space Marines, mert képviselők - az igazi ellenség.

Az egész telek a játék tele van bonyolult és plavnoperetekayuschih közötti konfliktusok versenyek játék.

A a játék, hogy gyűjtsön forrásokat az épület az adatbázis, valamint a technológiai fejlődés. Források hogy megragad, és a saját ellenőrzési pontok. Ők egy állandó forrása a források. De meg kell követnie, hogy a termelési ráta nem csökken.

Verzió óta taktikák - csak küldj egy hadsereg a harcba - okozhat, szükséges, hogy gondosan figyelemmel kíséri az egyéni jellemzőit minden karakter a hadsereg. Az is lehetséges, hogy pótolja a hadsereg az új játékosok egyenesen a csatába. Ez csak a katonák számának és berendezések általában korlátozott.

A játék megkapta a legjobb értékelés, mint a külföldi és orosz újságírók.

Grafikus minőséget a játék Warhammer 40,000: Dawn of War képviselt magas szinten. A kép világos és fényes tárgyak. Általában van elég reális kép.

A zenei kíséretet is semmi probléma, hiszen a válassza ki a megfelelő zenét, hogy fenntartsanak egy bizonyos kísérete.

Játék Warhammer 40,000: Dawn of War-ban egyetlen mód. Lehet játszani a barátaival a csapat, hogy nem sikerül, de ajánlom ezt az izgalmas játékot megér egy próbát.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more