Könyvjelzők

Warhammer 40000: Dawn of War

Alternatív nevek: Warhammer 40k: Dawn of War
A

Warhammer 40,000: Dawn of War egy számítógépes valós idejű stratégiai játék. A Warhammer 40 000: Dawn of War világos, koncentrált taktikai gondolkodást igényel. A játék fejlesztői, a Relic Entertainment a Warhammer 40 000 asztali hadijátékot vették alapul. Három rész is megjelent egy ilyen érdekes sztori mellett: Winter Assault, Dark Crusade, Soulstorm.

A

Warhammer 40,000: Dawn of War videók és képernyőképek ezen az ismertetőn kívül elérhetők az interneten, ami jó alapot ad a játékmenettel való megismerkedéshez. Ha nem vagy rajongója ennek a játéksorozatnak. Miután megismerte magát, rohanhat az oldal meglátogatásával és a Warhammer 40 000: Dawn of War letöltésével.

A Warhammer 40k Dawn of War játék a Warhammer 40 000 fantasztikus univerzumába visz, amely a Tartarus bolygón található. Itt egy hős vagy, az űrhajósok egyike, aki az űrhajós fajhoz tartozik.

Általában a következő fajok léteznek:

  • Space Marines;
  • Orcs;
  • Káosz;
  • Eldar.

űrtengerészgyalogos a genetikailag továbbfejlesztett emberek képviselői, akiket a császár fiainak képére saját maga alkotott. Ezek a legerősebb harcosok.

ork barbár, akik azért léteznek, hogy harcoljanak. Hatalmas zöld bőrű különcek formájában mutatják be. Orkamungus vezér vezeti őket.

Chaos azok az árulók és a visszavonuló űrhajósok, akik a Káosz isteneinek gonosz befolyása alá estek. De a játékban Alpha Legionnak hívják őket.

Eldar a legrégebbi faj képviselői. Technológiájuk jobb, mint másoké.

A Warhammer 40 000: Dawn of War kezdetben az ork faj ellen fog játszani, de csak később fogod megérteni, hogy nem ezek a legrosszabb ellenségeid. Hiszen a Chaos Space Marines képviselői az igazi ellenfelek.

A játék teljes cselekménye tele van bonyolult és gördülékenyen folyó konfliktusokkal a játék fajai között.

A teljes játékmenet során erőforrásokat szerezhetsz bázisaid felépítéséhez, valamint technológiák fejlesztéséhez. Az erőforrások megszerzéséhez rögzíti és birtokolja a vezérlőpontokat. Ők az erőforrások állandó forrásai. De ügyelnünk kell arra, hogy a gyártási sebesség ne csökkenjen.

Mivel az a taktikai lehetőség, hogy egy hadsereget egyszerűen csatába küldünk, vereséghez vezethet, ezért gondosan figyelemmel kell kísérnie a hadsereg egyes hőseinek egyéni jellemzőit. Arra is lehetőség van, hogy közvetlenül a csata alatt új játékosokkal töltsd fel a hadseregedet. De a csapatok száma általában és a felszerelés korlátozott.

A játék a legjobb értékeléseket kapta mind külföldi, mind orosz újságíróktól.

A Warhammer 40 000: Dawn of War grafikai minősége magas szinten van bemutatva. A kép tiszta és világos tárgyakat tartalmaz. Általánosságban elmondható, hogy a kép meglehetősen reális.

A zenei kísérettel sincs gond, hiszen a megfelelő zene lett kiválasztva, hogy fenntartson egy bizonyos hangulatot.

A Warhammer 40 000: Dawn of War játéka egyjátékos módban. Lehet, hogy nem tudsz csapatban játszani a barátokkal, de ajánlom kipróbálásra ezt az izgalmas játékot.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more