Könyvjelzők

Warkeepers

Alternatív nevek: Warkeepers

Warkeepers online játék - ingyenes -én multiplayer s Online Shooter műfaj MMORPG rendelkezik az eredeti, izgalmas történet, páratlan grafika, ami óriási lendületet játék. Így a játék Warkeepers lehetővé teszi a teljességet belevetette magát a reális világban a csaták, bátorság és a győzelem.

Vegyél részt a játékban Warkeepers nem lesz nehéz, hiszen csak el kell menni a játék honlapján, start regisztráció Warkeepers, majd nyissa meg a pályát, hogy töltse ki a játékos nevét, e-mail címet és a jelszót. Ezt követően Warkeepers Online regisztráció sikeresen befejeződött, amint azt a bejelentést, hogy az e-mail címet adott meg. Nyugodtan tanulókat az összes lehetőséget a játék tér!

Annak érdekében, hogy a játék az online Warkeepers kell az alábbi követelményeknek:

  • Operációs rendszer: Windows XP / Vista / 7 (ajánlott A Windows 7)
  • Memória - 2 GB
  • Graphics - DirectX 11 különálló, 512 MB (1024 MB), Place - 1GB

Elkezdesz játszani a játékot online Warkeepers, azonnal rájön, hogy az ő története meglepően szokatlan és érdekes. Az akció zajlik 1944-ben - a második világháború. Olyan ez, mint senki más a játék örömére történelem buffok és a múlt csatáit az emberiség. Németország és Japán szenved vereséget az erők a szövetség, de a tudósok Reich fáradhatatlanul dolgozik, hogy hozzon létre egy új, félelmetes fegyverek, meg kell megfordítani a háború. Azonban ez, mert veszélyt jelentenek nem csak az ellenséges erők, hanem a minden élet a Földön.

Szintén Warkeepers játszhat két módja van: PvE (a számítógép, botok), vagy PvP (szemben ugyanazokkal a játékosokkal életben, mint te.) Mindkét módszernek megvannak a maga előnyei és értékét. Például részt PvE csaták és elpusztítása ellenséges munkaerő (és bizonyos esetekben ez nem is olyan könnyű), akkor lehet keresni tapasztalat szükséges, a további fejlődés a karakter, hogy új fegyvereket és sok más hasznos tulajdonságok a játék.

PvP csaták - a csata a játékosok is található az interneten. Legyőzte őket, akkor kap egy sokkal nagyobb jutalom, mint a PvE. Plusz, egyértelmű, hogy kölcsönhatásba lépnek a valódi emberek és nem a számítógépes intelligencia sokkal érdekesebb és izgalmasabb.

Speciális hangulat a játékban, hogy a különböző területeken, ahol szükség van a feladat végrehajtásához, vagy csak azért, hogy találkozzanak és feladást ellenségek, amelyek között megtalálható ijesztő "főnökeik". Szóval lehet bejutni az elhagyott laboratórium vagy sötét katakombák, ahol minden második ér, hogy legyen óvatos, és készen áll a villámgyors reagálás és a megjelenése a bátorság.

Mint látható, a játék Warkeepers - a tökéletes módja annak, hogy fogja meg az utolsó csatát az elmúlt bolygónk, bár nem tudta, hogyan kell bekapcsolni a helyzet, figyelembe véve a különböző fantasztikus funkciók által fejlesztők több cselszövés játék.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more