Könyvjelzők

Warlander

Alternatív nevek:
A

Warlander egy többszereplős akcióstratégiai játék, amelyet számítógépen játszhatsz internetkapcsolattal. A játékosok gyönyörű, rajzfilm stílusú 3D-s grafikákat láthatnak itt. A szereplőket profi színészek adják meg, a zenét pedig úgy választják meg, hogy az emelje a katonák morálját.

  • Taktikát dolgozz ki az ellenség várának elfoglalására
  • Ne engedd, hogy elfoglalják a kastélyodat
  • Irányítsd karakteredet a csatatéren
  • Szövetségek létrehozása más játékosokkal

Úgy tűnik, hogy a listán szereplő tételek nem okoznak nehézségeket, de a gyakorlatban minden sokkal nehezebb. El kell érned a tökéletes egyensúlyt, és csak akkor leszel sikeres.

Mielőtt játszol a Warlanderrel, mindenképpen át kell menned egy kis oktatóanyagon, amely megmutatja az irányítás alapjait.

Ezután nevezd meg a hősödet, és válaszd ki a kívánt osztályt. Lehet ez egy félelmetes lovag közelharcban, egy bűvész, aki hatalmas sebzést tud okozni távolról, vagy például egy íjász.

Egy kollektív játék egy támadásban akár száz játékosban is részt vehet. A győzelem csak akkor lehetséges, ha mindegyikük minden erejével küzd, és ragaszkodik egy közös stratégiához. Fontos, hogy az osztagban minél több erős harcos és kevesebb újonc legyen, különben a támadás meghiúsulhat.

Ugyanez az elv követhető olyan szövetség kiválasztásakor, amelyhez csatlakozni kíván. Ha úgy döntesz, hogy létrehozod a sajátodat, akkor csak te döntöd el, hogy ki lesz benne. Próbáljon tapasztalt és erős játékosokat vonzani, de ne utasítson ki minden újoncot, miután megértette a játék taktikáját, félelmetes erővé válik.

Amikor megtámadod az ellenséges helyőrséget, ne felejts el elég harcost hagyni a kapuid védelméhez, még ha nem is ők a legképzettebb harcosok, képesek lesznek visszatartani az ellenséget, amíg a segítség meg nem érkezik.

Az ilyen játékokban nagyon fontos, hogy ne hagyjunk ki napokat, hogy ne hagyjuk cserben a csapattársakat. A játékba való gyakrabban való motiváció érdekében a fejlesztők heti és napi nyereményeket biztosítottak a látogatáshoz.

A nagy sportesemények vagy a nagy szezonális ünnepek alatt szórakoztató vetélkedők várnak rád tematikus nyereményekkel a játékban. Ilyen napokon a fejlesztők különösen nagylelkűek és sok hasznos ajándékot adnak.

A játékon belüli boltban ékszereket, fegyvereket és egyéb hasznos tárgyakat vásárolhatsz. Fizetésre játékpénzt és valódi pénzt is elfogadnak. Ha elkölt egy kis összeget az üzletben, köszönetet mond a fejlesztőknek, és motiválja őket, hogy még kényelmesebbé és érdekesebbé tegyék a játékot. Gyakran vannak értékesítések az üzletben, és ez lehetővé teszi, hogy sokkal olcsóbban szerezze be a kívánt termékeket. Minden nap ellenőrizze az üzletet, hogy ne hagyja ki a kedvezmények idejét.

Keressen frissítéseket, új tartalmat hoznak, és olyan helyszíneket adnak a játékhoz, ahol meg kell küzdeni.

Warlander letöltése ingyen PC-re, az oldalon található linket követheti. A játék bármikor teljesen ingyenesen telepíthető. A PC mellett konzolokkal is lehet játszani.

Kezdj el játszani most, és dicsőíts legyőzhetetlen harcosként a varázslatos világban!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more