Könyvjelzők

Aternum hadurak

Alternatív nevek:

Warlords of Aternum körökre osztott stratégia mobil platformokhoz. A grafika jó rajzfilm stílusú, klasszikus játékként stilizált. A játék jól hangzik, a zenei kompozíciók a játék általános stílusához illeszkednek.

Légy a legerősebb tábornok a játékvilágban.

  • Harcosok toborzása és képzése
  • Csak az erőforrásokért
  • Bővítse ki földjeit és védje meg őket az orkok hordáitól
  • Harcolni más megyékkel az erőforrásokért és a földért

A fentieken kívül még sok érdekesség vár rád a játékban. Pontosan mit fogsz megtanulni a Warlords of Aternum játék során.

Csaták és seregek mozognak egy hatszögletű területekre osztott területen. Ha rajongsz a körökre osztott stratégiai játékokért, valószínűleg már láttál hasonló megoldásokat. Kényelmes, áttekinthető és sok cselekvési lehetőséget kínál.

Fedezze fel a környező világot, keressen forrásokat, és higgyen az új harcosokból álló csapatában. Óvakodj az ellenfelektől. A hadsereg nem lesz képes megbirkózni egyetlen ellenséggel sem, különösen a játék elején.

A talált források és műtárgyak egy része őrzött. Az ilyen leletekért küzdeni kell.

Próbálj meg minél több területet csatolni a királyságodhoz. Így minden körben több pénzt fog kapni, és több harcost toboroz.

Felszerelje fel településeit, és próbálja meg erősíteni őket, amennyire csak lehetséges. ork horda rendszeresen teszteli a védekezésedet raidekkel. Nem túl képzett harcosok, de sokan vannak és ebből baj lehet.

Az orkok mellett más játékosok is támadhatnak, ha ellenségesek veled.

Hívd meg barátaidat a játékba, vagy ismerkedj meg újakkal. Kommunikáció és szövetségek létrehozása közös védelmi és katonai kampányokhoz.

A harcosai fegyverei és páncéljai fejleszthetők vagy lecserélhetők erősebbekre. A jobb felfegyverzett harcosok komoly előnyhöz jutnak a csatatéren.

Fokozatosan képes lesz megerősíteni a hadseregét, és létrehozni egy olyan osztagot, amely szinte minden ellenféllel megbirkózik. Válassza ki, hogy mely készségeket fejleszti, ez attól függ, hogy a harcosai mennyire fognak együtt dolgozni.

Küzdj más egységekkel PvP módban, és emeld a szalagcímedet a ranglista élére. De ne feledje, minél magasabbra emelkedik a rangsorban, annál többen lesznek, akik el akarnak távolítani ebből a pozícióból.

A játékon belüli áruház lehetővé teszi, hogy játékon belüli pénznemben és valódi pénzben is vásároljon. Az üzletben található ajánlatokat rendszeresen frissítjük. Az eszköz beállításaiban kikapcsolhatja a pénzért való vásárlás lehetőségét, ez hasznos lehet, ha egy gyermek néha használja az eszközt.

A

Game frissítéseket kap hibajavításokkal és új tartalommal. A fejlesztők igyekeznek javítani.

Warlords of Aternum ingyenes letöltése Android rendszeren, akkor kövesse az ezen az oldalon található linket.

Ha szereted az olyan játékokat, mint a Heroes of Might and Magic, akkor biztosan tetszeni fog ez a játék! Talán még soha nem játszottál ilyen játékokkal, akkor feltétlenül próbáld ki, telepítsd a játékot most!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more